• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Steam Deck

Šta preporučujete od dodataka za Steam Deck?

Koji SSD, kompatibilan sa SD, trenutno ima najbolji odnos cene i kapaciteta?

Gledam SN740 1TB, trenutno izlazi $72 na AliExpress. Ali, prema komentarima na Redditu, troši malo više i utiče na autonomiju baterije.

Šta preporučujete od dodataka za Steam Deck?

Koji SSD, kompatibilan sa SD, trenutno ima najbolji odnos cene i kapaciteta?

Gledam SN740 1TB, trenutno izlazi $72 na AliExpress. Ali, prema komentarima na Redditu, troši malo više i utiče na autonomiju baterije.
Veliku SD karticu :D. Igrajte igre, manite se cinculiranja :D

najbolji odnos cene i kapaciteta
E7-enaZXEAIWpuE.jpg

Ja digao meme na veci nivo. Nemoj brate poco x, mora poco f pa makar od prosle godine :D

Sent from my Galaxy Z Flip 3 using Tapatalk

Ja digao meme na veci nivo. Nemoj brate poco x, mora poco f pa makar od prosle godine :D

Realno poco samo f. Međutim ja sam prešao u team flip.

Sejmzis :D Bar na neko vreme, ako me prodje novelty faktor idem opet na ciglu sa 5000mah.

Šta fali X-u? Gledam baš ovaj X5 Pro, možda bih uzeo uskoro jer sam polomio ekran na Poco F1.

Flagship je flagship cpu. Ne da znaci nego najbitniji deo.

Sejmzis :D Bar na neko vreme, ako me prodje novelty faktor idem opet na ciglu sa 5000mah.

Slaba baterija bukvalno najveća mana flipa. Ali toliko mi se sviđa da se ne bunim.

Ja sam u fazonu da bude uvek na sporom wireless chargeru kad ga ne koristim pa i nije neki faktor, iako je tragicna posle x zhaomija zaredom. Ne znam da li 400mah vise na flipu 4 pravi ikakvu razliku.

Meni se najvise svidja sto mi posle sto godina ne spada trenerka kad hodam sa telefonom u dzepu.

Ja sam u fazonu da bude uvek na sporom wireless chargeru kad ga ne koristim pa i nije neki faktor, iako je tragicna posle x zhaomija zaredom. Ne znam da li 400mah vise na flipu 4 pravi ikakvu razliku.

Meni se najvise svidja sto mi posle sto godina ne spada trenerka kad hodam sa telefonom u dzepu.

Ja sam nakupovao 5-6 wireless chargera pa gdegod da sam samo spustim. Navikao.

Najbolji samsung proizvod je onaj wireless charger duo.

Najbolji samsung proizvod je onaj wireless charger duo.

Ona futrola za flip 4 od 9.5k dinara sigurno nije. :ROFLMAO:
Calu stize ove nedelje telefon, hvala bogu na aliju.

Ima li nekog gripa koji vredi uzeti za Steam Deck, a da nije Killswitch? Ili nema potrebe za gripom?

Nema potrebe jer je kuciste modelovano za dobro drzanje. Ima namenska povrsina oko koje se stavi dlan, i to drzi tezinu konzole.

Nije kao Switch i Vita gde samo vrhovima prstiju drzis celu konzolu i krivis se da dobacis prste do svih kontrola [desni analogni na Switchu].

Sva dugmad je normalne velicine kao na redovnom konzolnom gamepadu [ukljucujuci pecurke sa punim hodom], nije sve micro kao na Switchu, ali Deck je dosta tezi.

Back
Top Bottom