• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Steam Deck

Aww yiss, još jedan 'bump' (osim što me s***ao kurs dolara):

q3bump.jpg

Trebao si pripremiti steam wallet dok je kurs bio dobar. :D

Koliko maksimalno para moze biti u steam walletu?

Važno je da se matičnoj ploči i ekranu ništa ne desi, ostalo se relativno lako i povoljno može nabaviti i popraviti.

DeltaE od gotovo 28 je katastrofa. Sreća pa se može dovesti na dobar nivo.

Valve bas gura Steam Deck na TGS-u, ali Japan je bas handheld-centric mozda bas uspeju da prodaju puno tamo.

I naravno na televizorima je FF16 :D :D :D

https://www.kupujemprodajem.com/konzole-i-igre/ostalo/steam-deck-256gb-eu-neotvoren/oglas/142748725

Ako bi se uzimao u Njemackoj npr.. na osnovnu cenu treba dodati 20% uvoznu taksu (nije eu proizvod vec iz USA),plus oko 50e dostave.
Onda ispada da ovih 830e i nije nesto mnogo vise ili sam nesto pogresno izracunao? :D

Zaboravio si carinu da uracunas. Posle na taj iznos se obracunava PDV od 20%. Oko 30 evra vise od tvoje sume.

Ako sam nesto zaboravio, napisacu u sledecem postu.

Nisam u materiji vec duzi period, zaboravio sam da li se jos nesto racuna sem uvoznih dazbina.

Edit: Ipak sam morao da bacim pogled. Ovo sve vazi ako je shipping free, ako se postarina placa i ona podleze oporezivanju. 10% carine, pa 20% PDV.

Last edited:
Ma to je van pameti, ko ce jos dati 830e za dzepnu konzolu... 400e u vr' glave, mada i to bi razmislio, mislim da je 300e neki realan maximum.

Back
Top Bottom