• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Steam Deck

da li igre koje se pokrenu na steam decku su vec u settingsu namestene graficki da budu sto optimizovanije za deck (konzole iskustvo) ili mora korisnik za svaku igru zasebno da namesta po licnim nahodjenjima?

da li igre koje se pokrenu na steam decku su vec u settingsu namestene graficki da budu sto optimizovanije za deck (konzole iskustvo) ili mora korisnik za svaku igru zasebno da namesta po licnim nahodjenjima?
Jos uvek ne postoji community workshop za game settings, nesto sto sam bio ubedjen da ce biti na launchu, kao sto imas community presete za kontroler. Znaci na svakom developeru individualno je da obezbedi automatski settings. To je jedna od katergorija za dobijanje Deck Verified sertifikacije - da li defaultni settings odgovara sposobnostima masine, tako da ako se drzis verified igara u sustini nemas taj problem.

Iz mog iskustva igre odlicno rade na default podesavanjima, a u par slucajeva kada sam se igrao sa settingsima samo sam globalno obarao npr high na medium, nisam osecao potrebu da tweakujem svaku stvar pojedinacno. Pored toga i mogucnosti da obaras refresh rate ekrana nisam naleteo na igru na kojoj nemam smooth experience u barem 30FPS. Vecinu igara teram u 40, i bas ostavlja prostora za performanse. Stare igre pokrecem u 60 i svi srecni :)

#1 epizoda emulacije na Steam Decku, MVG je najavio da ce u narednim danima odraditit deep dive video i ostalih emulatora.

Ako ispune sve preordere do kraja godine, mozda ce najzad da puste Deck prodaju u vise zemalja.

yay, malo su me pogurali:
sdeckq4.jpg

Da li ovaj sitan tekst moze da se cita?

Relativno cesto bacim pogled na KP za Steam Deck, i danas je neko najzad bacio oglas!!! Cena prava sitnica. :D

Stavio sam marker na minut i 50, chisto da ne slushate VPN reklamu.

Back
Top Bottom