Ja sam bio uplatio rezervaciju cim je bilo najavljenoKoliko sam skontao salju redom nadam se da prva tura nece biti sastavljena od 95% scalpera![]()
Ti i jos 500k scalpera minimumJa sam bio uplatio rezervaciju cim je bilo najavljeno
Bukvalno sve bolje konzole od nintendovih.
Veoma tuzana i netacna informacija,ne igram se na Hardware-u negona Software-u.Bukvalno sve bolje konzole od nintendovih.
Sent from my Mi 11i using Tapatalk
Psp ima najveco lolly library od svih,Vita Oled mi nista ne znaci kada je kolicina igara totalno nebitna,kao sto rekoh igre su bitne a to kakvu prodajnu politiku vodi Nintendo time kada bih se bavio nikada niti jednu igru ne bih upalio.Vita Oled 2012 - Switch Oled 2021
Obicno je to period koliko kaskaju i deru fanboje.
PSP ima nenadjebiv library neotrovan mama voli bebu djubretom.
Sent from my Mi 11i using Tapatalk
Meni realno nije,imao je drugaciji library zato sam imao oba i nisam se patio koja konzola je bolja nego birao sta cu gde da igram.Meni je PSP imao daleko bolji library od Nintendo ponude u tom trenutku, hardware je suvišno komentarisati.
Slobodna prodaja najvise zavisi od dva faktora, prvi je potraznja samog uredjaja a druga dostupnost cipova za isti. Sto nas dovodi do zakljucka da su sanse da se ovaj uredjaj nadje u slobodnoj prodaji ravne nuli barem u ovom trenutku. Za godinu dve mozda.Ma bice sve OK, tesko Steam Deck moze da razocara.
Hardver ce biti super [RDNA2 ce lako nadjacati trenutnu konkurenciju u tom "micro PC sa integrisanim gamepadom" sektoru], ostaje jedino taj windows compatibility layer koji moze biti problematican. Cena je pristupacna, ali ostaje pitanje koliko ce ih nastancati, kolika ce biti potraznja, i kad ce moci da se kupi u slobodnoj prodaji [van steam store-a].