• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Steam Deck

Bukvalno sve bolje konzole od nintendovih.

Sent from my Mi 11i using Tapatalk
Veoma tuzana i netacna informacija,ne igram se na Hardware-u negona Software-u.
A od svih gore navedenih jedino je psp prisao nintendo konzolama.

Meni je PSP imao daleko bolji library od Nintendo ponude u tom trenutku, hardware je suvišno komentarisati.

Vita Oled 2012 - Switch Oled 2021

Obicno je to period koliko kaskaju i deru fanboje.

PSP ima nenadjebiv library neotrovan mama voli bebu djubretom.

Vita Oled 2012 - Switch Oled 2021

Obicno je to period koliko kaskaju i deru fanboje.

PSP ima nenadjebiv library neotrovan mama voli bebu djubretom.

Psp ima najveco lolly library od svih,Vita Oled mi nista ne znaci kada je kolicina igara totalno nebitna,kao sto rekoh igre su bitne a to kakvu prodajnu politiku vodi Nintendo time kada bih se bavio nikada niti jednu igru ne bih upalio.
Mozemo da diskutujemo do prekosutra,cinjenica je da svako igra sta mu se svidja i vidi stvari koje su njemu bitne.
Ja na toj Viti ne vidim jednu jedinu igru da kazem ej jebote kupicu je samo zbog te igre,zato je sony i odbacio Vitu.
I realno hardver me nikada nije zanimao previse,cinjenica je da npr prosecan pc igrac nema high end masinu pa opet moze da uziva u igri kao neko sa 4-5 ka kompom.

Meni je PSP imao daleko bolji library od Nintendo ponude u tom trenutku, hardware je suvišno komentarisati.
Meni realno nije,imao je drugaciji library zato sam imao oba i nisam se patio koja konzola je bolja nego birao sta cu gde da igram.
Godine Ds-a su mi mozda i najbolje u gaming smislu nikada niri jedna konzola ne moze da pridje ds-u kao sto niti jedna konzola ne moze prici PS2-ci po spektru kvalitetnih naslova

Datum se bliži. Nažalost čak iako dobijem u prvoj turi, nemam plan kako da ga dovezem do Srbije, tj ne odmah. Živi bili pa videli.

Imam vitu i odigrao sam par vrhunskih igara i sad mi skuplja prasinu, upalim je i jednostavno mi se nista ne igra. Da imala je oled ekran koji izgleda odlicno i dan danas ali dzabe kad je biblioteka igara slaba... Ja sam npr najvise uzivao u 3ds koji je meni licno najdraza hh konzola ikad. Mada bih voleo da sam imao ds i psp kad su bile aktuelne i siguran sam da bih uzivao u obe xd

Juce sam na kratko upalio Dark Souls Remastered na Switch Lite, prosao uvod i skoknuo do Taurusa. Onako, 30fps but doable.

Nadam se da ce Deck moci da izgura 60fps. Horizon sa druge strane, to ce biti dobro i ako bude radilo u locked 30fps.

Ne boj se, dinamicka rezolucija je dostupna u podesavanjima.

Ma bice sve OK, tesko Steam Deck moze da razocara.

Hardver ce biti super [RDNA2 ce lako nadjacati trenutnu konkurenciju u tom "micro PC sa integrisanim gamepadom" sektoru], ostaje jedino taj windows compatibility layer koji moze biti problematican. Cena je pristupacna, ali ostaje pitanje koliko ce ih nastancati, kolika ce biti potraznja, i kad ce moci da se kupi u slobodnoj prodaji [van steam store-a].

Ma bice sve OK, tesko Steam Deck moze da razocara.

Hardver ce biti super [RDNA2 ce lako nadjacati trenutnu konkurenciju u tom "micro PC sa integrisanim gamepadom" sektoru], ostaje jedino taj windows compatibility layer koji moze biti problematican. Cena je pristupacna, ali ostaje pitanje koliko ce ih nastancati, kolika ce biti potraznja, i kad ce moci da se kupi u slobodnoj prodaji [van steam store-a].
Slobodna prodaja najvise zavisi od dva faktora, prvi je potraznja samog uredjaja a druga dostupnost cipova za isti. Sto nas dovodi do zakljucka da su sanse da se ovaj uredjaj nadje u slobodnoj prodaji ravne nuli barem u ovom trenutku. Za godinu dve mozda.

Last edited:
Back
Top Bottom