• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Steam Deck

Pominjao si poslovne puteve pa zbog toga.
Najverovatnije sam učinio grešku što nisam objasnio šta to u mom slučaju znači: prezentacije. 😅 Znači uvek bih mogao da uštekam projektor. Ako mi i trebaju neke promene on the fly izvan toga u poslovima koji zahtevaju rad na kompu, to mogu preko interfejsa decka svakako da uradim.

A što sam spominajo za ostali hardver je da ukoliko mi baš zatreba, onda verujem da mogu uvek naći na lokaciji nešto.

Najverovatnije sam učinio grešku što nisam objasnio šta to u mom slučaju znači: prezentacije. [emoji28] Znači uvek bih mogao da uštekam projektor. Ako mi i trebaju neke promene on the fly izvan toga u poslovima koji zahtevaju rad na kompu, to mogu preko interfejsa decka svakako da uradim.

A što sam spominajo za ostali hardver je da ukoliko mi baš zatreba, onda verujem da mogu uvek naći na lokaciji nešto.

Ima smisla, pogotovo za prezentacije :)

FJE1dl8XEAUMx_z

FI8dxWzWUAMW8hn

Taj nastavak mi nema nikakve logike za ovaj uredjaj, jer onda ne mozes da se zavalis i igras, vec se grbavis ko za kompom, a ako se vec grbavis, onda ces pre biti za kompom.

Taj nastavak mi nema nikakve logike za ovaj uredjaj, jer onda ne mozes da se zavalis i igras, vec se grbavis ko za kompom, a ako se vec grbavis, onda ces pre biti za kompom.
Neki vole i tako, bitno je da postoji izbor i da mozes da ubodes sta hoces ako pozelis.

Nije bas za redovno koriscenje slazem se, ali sto da ne postoji opcija, kad zatreba u momentu pa makar i 2x godisnje

Uspio sam se bez ban-a prebaciti na US regiju i uplatiti depozit za 256GB Deck (kontam da sam mogao i daleko ranije), tako da sad stoji "available after Q2 2022". Oh well, ako bude ove kalendarske godine biću zadovoljan.
Haha ladno si kupio ovo sokoćalo [emoji2]

Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока

Uspio sam se bez ban-a prebaciti na US regiju i uplatiti depozit za 256GB Deck (kontam da sam mogao i daleko ranije), tako da sad stoji "available after Q2 2022". Oh well, ako bude ove kalendarske godine biću zadovoljan.
Koliko sam skontao salju redom nadam se da prva tura nece biti sastavljena od 95% scalpera :D

Back
Top Bottom