Ne mislim ih nositi.Ne vidim bas kako ovo moze biti adekvatna zamjena za laptop, pogotovo ako mislis nosati tastaturu, mis i ekran.
Ne mislim ih nositi.
Najverovatnije sam učinio grešku što nisam objasnio šta to u mom slučaju znači: prezentacije.Pominjao si poslovne puteve pa zbog toga.
Najverovatnije sam učinio grešku što nisam objasnio šta to u mom slučaju znači: prezentacije. [emoji28] Znači uvek bih mogao da uštekam projektor. Ako mi i trebaju neke promene on the fly izvan toga u poslovima koji zahtevaju rad na kompu, to mogu preko interfejsa decka svakako da uradim.
A što sam spominajo za ostali hardver je da ukoliko mi baš zatreba, onda verujem da mogu uvek naći na lokaciji nešto.
Hahah probali su sigurno samo im je glupo da okace javno posto su developeriKad će više neko probati Switch emu na Deck-u.![]()
Neki vole i tako, bitno je da postoji izbor i da mozes da ubodes sta hoces ako pozelis.Taj nastavak mi nema nikakve logike za ovaj uredjaj, jer onda ne mozes da se zavalis i igras, vec se grbavis ko za kompom, a ako se vec grbavis, onda ces pre biti za kompom.
Haha ladno si kupio ovo sokoćalo [emoji2]Uspio sam se bez ban-a prebaciti na US regiju i uplatiti depozit za 256GB Deck (kontam da sam mogao i daleko ranije), tako da sad stoji "available after Q2 2022". Oh well, ako bude ove kalendarske godine biću zadovoljan.
Depozit je 5€Haha ladno si kupio ovo sokoćalo [emoji2]
Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока
Koliko sam skontao salju redom nadam se da prva tura nece biti sastavljena od 95% scalperaUspio sam se bez ban-a prebaciti na US regiju i uplatiti depozit za 256GB Deck (kontam da sam mogao i daleko ranije), tako da sad stoji "available after Q2 2022". Oh well, ako bude ove kalendarske godine biću zadovoljan.