• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Steam Deck

Kapiram da future handheld mora malo da donese pricu o prethodnim, ali da sve ode na to koliko je Switch bolji od Vite i koliko je Vita njesra, to mi stvarno nije jasno.
Pogotovo sto ovde ima dosta ljudi koji obozavaju Vitu, myself included.
Ok, Switch je dobar hibrid. Drugo vreme, druge okolnosti. :)

'Dock' je integrisan u konzolu, dovoljan ti je kabl od pet dolara sa Aliexpress-a da 'izbaciš' sliku na TV. Iz tog razloga odvojivi kontroleri nisu ni potrebni. U tom smislu je fleksibilnije od Switcha.
S druge strane kombo bezobrazluka za Switch od 100€ u vidu posebnog dock-a, adaptera i hdmi kabla. Fleksibilno za prebacivanje na drugi tv nema šta.

Imas i switch dock neki kineski za 5 evra na aliju,koji pristojno radi to nisi pomenuo,e sada sto oni svoje stvari precenjeno prodaju jebiga niko te ne tera da kupujes original dock.
A bas me zanima koliko ce se prodavati dodatni punjac za dock.

Po meni cena preterana,iako sam odradio preorder,nazalost gledamo kako nam se iphone sere u zivot poslednjih godina sa izdavanjem 1100 dolara iphonom pomerila se granica za gadgete svih tipova pa i handhelde.
O switchu da ne pricam,nisu imali konkurencije od izlaska Switcha,sramota da igre kostaju 60 evra/ps5 70 evra i niko se ne buni svi kao ok je za Returnal 70 evra eeeej.
Ovako ce se makar uzdrmati trziste sa steam-om i njihovim rasprodajama i epic store besplatnim igrama.
Steam Deck ce unazaditi pc gaming (koga boli kurac za pc gaming)ali ce isto ako bog da udariti malo kontru danasnjem trendu koji ne ide u pravcu nas korisnika.

To je bilo u žaru posta ali da tačno je krenulo je kabadahisanje na svin frontovima. Sreća pa ovde kp i dalje postoji većina ps5 igara baš brzo padaju cene čak i za neotvorene

To je bilo u žaru posta ali da tačno je krenulo je kabadahisanje na svin frontovima. Sreća pa ovde kp i dalje postoji većina ps5 igara baš brzo padaju cene čak i za neotvoren
Vidi dokle god ljudi to podrzavaju sa svojim novcanikom oni ce to i raditi, seti se kako je prosao Xbox One kada je hteo da progura onu DRM only pricu. Bukvalno su posle prvog reporta o preorderu promenili kompletnu odluku.

Al opet da ponovim steam deck nece apsolutno nista promeniti na trzistu konzola a kamoli ugroziti Switch jer sama ideja Decka je da bude preonosni steam nalog ili nesto poput laptopa samo u drugacijem form factoru. Mozda se neki indie developer zainteresuje pa odradi neku ''eksluzivu'' iz zajebancije i to je to.

Da rekao bi da ljudima trenutno sve odgovara, a i ko pljuje kupi pa pljuje tako da je AUTOBOTS ROLLOUT

Da rekao bi da ljudima trenutno sve odgovara, a i ko pljuje kupi pa pljuje tako da je AUTOBOTS ROLLOUT
Mislim da su ljudi takvi zbog pandemije najvise, realno sta god da izadje prodaje je tog minuta kao da sutra ne postoji.

Back
Top Bottom