• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Steam Deck

Plašim se da će Switch tek u 30im biti nešto iz 20ih, poznavajući Nintendo.

Novije zahtevne igre ce moci da se lagano puste u 30fps osim ako nemaju neki zestok bottleneck. Ali na PC-u imamo zilion starijih 3D naslova koji ce leteti na ovom hardveru u 720p, DF crew je sad pricao kako ce Crysis 3 verovatno lagano raditi u 720p60 i to ne na Low podesavanjima.

Realno gledano, 1.6TF graficka i kompetentni CPU ce biti dovoljni da puste sve sa Steama da radi OK.

PC gaming dobio svoji "lowest common denominator" :) Developeri ce biti obavezani da optimizuju svoje igre u narednih 5 godina.
Smrt Steam Decka! - Kocnicar PC gaminga

Vita je apsolutno kidala po igrama i kvalitetu prvih naslova, i reći da igre nisu bile tehnički i grafički izvanredne je jednostavno revizionizam.
Klasican Oblak. Switch nema, niti je imao nesto wow factora kao Killzone svojevremeno, posebno u kombinaciji sa amoledom. Sad ce da kaze evo izlazi oled switch i da je tu botw, naravno ignorisuci da se to desava 10 godina posle Vite.

Sent from my Poco F2 Pro using Tapatalk

Klasican Oblak. Switch nema, niti je imao nesto wow factora kao Killzone svojevremeno, posebno u kombinaciji sa amoledom. Sad ce da kaze evo izlazi oled switch i da je tu botw, naravno ignorisuci da se to desava 10 godina posle Vite.

Ne umanjujem ja značaj Switcha, to je prvi handheld na kome sam mogao igrati "PC igre" i meni je to puno značilo.

Naigrao sam se indija i na viti, pa i stardew valleyja :D

Naigrao sam se indija i na viti, pa i stardew valleyja :D

Jeste, sa Vitom je krenuo vec taj trend izdavanja "current" indija. Od svih igara na Viti najvise sam igrao Dont Starve. Stardew Valley je nazalost zvanicno stao sa update-ima kod verzije 1.2 ako se ne varam. U svakom slucaju Switch je taj trend nastavio, sada se praktivno ocekuje od indie igara da izadju na toj platformi, plus solidan chunk vecih igara je tu. Nikad nisam ocekivao da cu preci Diablo 3 na handheldu, na primer.

Ovo je vise bio presek sta je Steam Input mogao da uradi sve ove godine. :)
Da, sto volim kada se ljudi odusevljavaju necim sto je postojalo dugi niz godina. Msm razumem da Deck sada obezbedjuje novu publiku pa vredi ponoviti, ali iznenadio bi se koliko ljudi cak i ovde nije svesno sta sve Steam nudi u pogledu inputa, i to cak na obicnom skrnavom generickom usb gamepadu.

Ne kazem mozda je Vita nekome bila top konzola dok je meni nazalost bila veliko razocarenje ali pare ipak nisu bile bacene jer sam imao srece da se pokvari i dobijem ih nazad. Kada sam je otkutijavao taj prvi utisak je bio stvarno vau cak je i Killzone bio fina igra ali sve je to brzo splasnulo. Switch je druga dimenzija barem po igrama je svetlosnu godinu ispred Vite. Najvise bih voleo da na Steam decku stoji logo Sony-a ali jbg sta je tu je i ovo bi moglo da bude top.

Dok je igrao splatoon sa Shrederom 1000 sati

Back
Top Bottom