Klasican Oblak. Switch nema, niti je imao nesto wow factora kao Killzone svojevremeno, posebno u kombinaciji sa amoledom. Sad ce da kaze evo izlazi oled switch i da je tu botw, naravno ignorisuci da se to desava 10 godina posle Vite.Vita je apsolutno kidala po igrama i kvalitetu prvih naslova, i reći da igre nisu bile tehnički i grafički izvanredne je jednostavno revizionizam.
Ne umanjujem ja značaj Switcha, to je prvi handheld na kome sam mogao igrati "PC igre" i meni je to puno značilo.Klasican Oblak. Switch nema, niti je imao nesto wow factora kao Killzone svojevremeno, posebno u kombinaciji sa amoledom. Sad ce da kaze evo izlazi oled switch i da je tu botw, naravno ignorisuci da se to desava 10 godina posle Vite.
Sent from my Poco F2 Pro using Tapatalk
Jeste, sa Vitom je krenuo vec taj trend izdavanja "current" indija. Od svih igara na Viti najvise sam igrao Dont Starve. Stardew Valley je nazalost zvanicno stao sa update-ima kod verzije 1.2 ako se ne varam. U svakom slucaju Switch je taj trend nastavio, sada se praktivno ocekuje od indie igara da izadju na toj platformi, plus solidan chunk vecih igara je tu. Nikad nisam ocekivao da cu preci Diablo 3 na handheldu, na primer.Naigrao sam se indija i na viti, pa i stardew valleyja
Da, sto volim kada se ljudi odusevljavaju necim sto je postojalo dugi niz godina. Msm razumem da Deck sada obezbedjuje novu publiku pa vredi ponoviti, ali iznenadio bi se koliko ljudi cak i ovde nije svesno sta sve Steam nudi u pogledu inputa, i to cak na obicnom skrnavom generickom usb gamepadu.Ovo je vise bio presek sta je Steam Input mogao da uradi sve ove godine.![]()
Klasican Oblak. Switch nema, niti je imao nesto wow factora kao Killzone svojevremeno, posebno u kombinaciji sa amoledom. Sad ce da kaze evo izlazi oled switch i da je tu botw, naravno ignorisuci da se to desava 10 godina posle Vite.
Ma da licno Krang napravio u dimenziji X.Switch je druga dimenzija barem po igrama je svetlosnu godinu ispred Vite.