2CR4ZY
Forumski Apotekar
Iskreno ta igra mi je najveca potajna zelja, da dodje za PC...Ps: Demons Soul Remake mi jos ispade i najlepsa Ps5 igra a stara je vec koliko i konzola, posle toga tajac...
Iskreno ta igra mi je najveca potajna zelja, da dodje za PC...Ps: Demons Soul Remake mi jos ispade i najlepsa Ps5 igra a stara je vec koliko i konzola, posle toga tajac...
Tako je ,imaju najjacu konzolu na trzistu koja gubi a ta konzola ima najbolji servis koji sve pobedjujeNaravno da im ne treba im jos jaceg hardvera, kada vec sada imaju najjacu konzolu koja gubi na trzistu. "Feedback koji dobijaju" je da igraci hoce bolje igre.
EDIT: @vetar Pogledaj ovo i biće ti jasno šta sam mislio kada sam rekao, igra nije samo ono šta vidiš na ekranu.
EDIT2: Bio sam u pravu i za rezoluciju, nije 4k nego upscaled to 4k. mogao bih nekada da me poslušaš vetre.
Tako je. "Novi engine" napravljen od starog. Ista priča, druga decenijaTo naravno kazu za svaku igru koju naprave.
Cod u sebi ima jos korene Quake 3 enginea na kom je baziran jos pocetkom veka, potpisujem XDTo svi rade jbg. CoD jos u sebi ima id tech linije
Sent from my iPhone using Tapatalk