• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PC Star Wars Jedi: Survivor

Prešao za nekih 35h.

Super je sve u svemu ali mislim da je za ovakav tip igre overkill koliko su proširili svet i koliko ima da se istražuje/igra ako neko hoće 100% da završi. :)
Ja sam uradio dosta sporednih aktivnosti, gledao šta mi je najinteresantnije jer nisam hteo baš da samo odradim main quest ali nisam hteo ni da idem na 100% jer bi mi to pokvarilo ukupan utisak.

Priča je sve vreme OK, samo mi je kraj bezveze mada je generalno odlično postavljeno sve za nastavak.

Ako moram da biram za nijansu bolja igra od keca.

Hoce biti nesto od poboljsanja za konzolne verzije skoro? Bas sam hteo da pocnem xsx verziju,ne mogu vise cekati taj patch. Ako ga nema za konzole skinucu i ja pc verziju onda.

Probao sam igru, prva ona uvodna misija... Sta reci za igru, nije tako lose kao sto sam mislio, lik kako trci jeste malo "lebdece" u odnosu na tlo i bez nekog osecaja tezine ali ajde , ovde si pero Dzedaj a ne Titus iz SpaceMarine :)
Grafika je dobra, sve sam napanjio na Epic i RT na on, Dlss na quality i fino izgleda...samo sto je problem stutter kod ocitavanja svakog manjeg dela mape, mislim da ovaj problem nece nikad resiti sto je bas steta. Optimizovanost je krs izgleda jos uvek, u prvoj misiji ide na 90fps ali kako cujem bice delova gde je neoptimizovanost jos veca pa ko zna sta me ceka posle, mada sacekace ovo na red, prvo Spidermana 2 konacno da resim :)
Borba je ok, to je to kao iz Jedi Fallen Ordera manje vise.
Da mi je videti tek onaj Ubisoftov krs of SW..mislim da je ovo bolja dosta igra od Outlaws, mada nije tesko biti bolji od Outlawsa ;)

Svakako je dosta popravljeno iako situacija nije sjajna.

Ko baš hoće PC verziju da igra mislim da je sada dovoljno OK.

Vecina ovih non Sony igara definitivno nije dobila bas najbolju Pro podrsku. Devovi malo previse ocekuju od konzole, povecavaju output rezolucije i ukljucuju RT na silu, sto dovodi do losih rezultata.

Sad cu da pogledam...

U perf modu mi se igra bas svidela, drasticno bolje od FSR2. Samo ponekad uspem da primetim malo ghostinga.

edit - dosta sam napredovao od Kobo-a, kad se vratim bas me interesuje kako ce izgledati sav taj muljavi foliage. :D EA ima da patchuje ovu igru jos godinama...

Last edited:
Na konzolama barem nesto rade, PC ostavili u uzas stanju :/ Greota za inace odlicnu igru.

Na xsx je radila ok u perf modu mada se vidi da moze mnogo bolja grafika da bude. Steta sto je sve tako ispalo a bas je dobra igra. Racunam da ce jednog dana izaci neki remaster koji ce sve resiti na ps7 😀

Poceh da igram, svidja mi se za sad, kec sam presao, bio mi je ok.
Nisam neki SW fan, iako obozavam SF zanr, ali ne smeta mi prica i likovi.
Deluje da su pomalo unapredili sve u odnosu na keca.
Grafika je dobra, dosta zahtevna doduse RT i sve na Epic, dalo oko 45fps-a, morao sam DLSS (Quality) da pozovem u pomoc i onda ga je bacilo na 60, sa tim da i dalje bude ponegde padova na 50, a citao sam da je ta prva zona najzahtevnija.
Platformisanje mi je najzabavnije do sad, a borbe su nekako prelake, ali rano je pricati.

Back
Top Bottom