Poceh da igram, svidja mi se za sad, kec sam presao, bio mi je ok.
Nisam neki SW fan, iako obozavam SF zanr, ali ne smeta mi prica i likovi.
Deluje da su pomalo unapredili sve u odnosu na keca.
Grafika je dobra, dosta zahtevna doduse RT i sve na Epic, dalo oko 45fps-a, morao sam DLSS (Quality) da pozovem u pomoc i onda ga je bacilo na 60, sa tim da i dalje bude ponegde padova na 50, a citao sam da je ta prva zona najzahtevnija.
Platformisanje mi je najzabavnije do sad, a borbe su nekako prelake, ali rano je pricati.
Predjoh konacno igru, posle tacno mesec dana, bas se oduzilo, nisam je igrao neko vreme i cesto bih imao krace sesije, po sat vremena, ali uzeh zadnih par dana da je zavrsim, pa sam picio sesije po 6 sati...
Generalno utisci su ostali isti, sa tim da igra nije bas tako zabavna, kao sto je u prvih par sati... taj pocetak igre je odlican, kao i kraj igre, a sav onaj silan sadrzaj u sredini je nekako ravan i dosadan.
Na pocetku sam igrao sve side questove, ali sam srecom posle nekog vremena odustao, jer tako nesto ce Vas toliko ugusiti, da ce te pozeleti da odustanete od igre.
Predlazem igranje samo main quest-a, kako bi bilo zanimljivo, zabavno i kako bi tekla dinamika igre kako treba...
Previse ima dosadnog side conteta i sama igra me nekako najvise podseca na Mass Effect Andromeda... zbog te neke sterilnosti, nezanimljivosti i praznine...
Dakle da podvucem, samo main quest treba igrati ako zelite da se po lepom secate ove igre, osim ako niste neki die hard SW fan, onda ce te mozda zeleti da predjete sav sadrzaj.
Igra je prilicno lagana tokom cele duzine na normalnom nivou tezine, a onda na kraju su ubacili takva zadnja dva boss-a, da tezina odjednom skace na Dark Souls nivo, sa tim AI nije posten kao u Dark Souls-u, vec dosta vara i koristi trikove, sto zna dosta da isfrustrira...
Kod zadnjeg boss-a sam cak morao da uradim respec celog lika da bi uveo neke male promene, jer nisam zeleo da spustam nivo tezine...
Osim toga i totalno nepotrebnih "bonfire-a" igra nema nikakvog dodira sa Dark Souls-om, vidi se da je sve to na silu ugurano i nikako ne lezi igri, ali moze da se igra...
Mapa je odvratna ko u kecu, dosta je tesko snaci se i posle dosta vremena sam tek uspeo da je donekle koristim... dizajn nivoa je kao u kecu, ne svidja mi se, sve je zivo lavirint, nemas ti neki cist put da ides, ne ovo ti je zavlacenje na 1000 mogucih nacina, uzasno konfuzno i nepregledno, sacuvaj me boze i sad se cudim kako sam uspeo da predjem sve te nivoe... to je haos i konfuzija kako su oni dizajnirali ove nivoe.
Zvuk je fenomenalan i najbolji deo igre, uz zaista odlicne efekte na Dualsense dzojpedu.
Visoka produkcija igre, isto prija.
Ray Tracing je impresivan, ali ne radi uvek kako treba, na nekoj planeti radi, pa onda na drugoj pravi probleme da se igra zamrzne, te sam ga posle prve planete totalno iskljucio, kao i motion blur, i sve je to dosta pomoglo sto se tice stutter-a koji su od tad bili mnogo redji.
Igra je dosta zahtevan u 4K i mora da se pali DLSS.
Igra je poprilicno nedoradjena, rekao bih da je 80% zavrsena, animacije su uzasno rapave i nedoradjene, sto u pokretima, sto kako igrac necu da kazem lebdi nad zemljom, ali suvise je lagan, bez ikakvog osecaja...
Borbe isto, nisu nista posebno zanimljive, niti zabavne...
Bolja je igra od keca i moze da se predje ako se igra samo main, ali nisam nesto ni uzivao, moze i da se propusti ko ima sta pametnije da igra.
6.9/10