• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PC Star Wars Jedi: Survivor

Čekam xbox x pro, najavio daj hard jutros, izlazi krajem sledeće godine.

View attachment 11055
To nije X Pro, to je obican Series X sa smanjenim APU chipom radi manje potrosnje.
PS5 je vec prosao kroz taj stadium, nove konzole koje su sada u prodaji trose malo manje struje zbog manjeg APU-a, a uskoro ce i fizicki redizajn u manje kuciste.

Posto MS ne planira "Pro" verziju, ovaj trashcan-like "Series X Slim" ce za godinu dana da se sukobi sa drasticno brzim PS5 Pro.

To nije X Pro, to je obican Series X sa smanjenim APU chipom radi manje potrosnje.
PS5 je vec prosao kroz taj stadium, nove konzole koje su sada u prodaji trose malo manje struje zbog manjeg APU-a, a uskoro ce i fizicki redizajn u manje kuciste.

Posto MS ne planira "Pro" verziju, ovaj trashcan-like "Series X Slim" ce za godinu dana da se sukobi sa drasticno brzim PS5 Pro.
Da se sukobi? Koliko ja vidim MS bas nesto zabole za PS i njihov eventualni Pro

Послато са SM-G990B помоћу Тапатока

Toliko ih zabole da su posle pustanja Halo-a niz vodu potrosili 70+ milijardi na Activision.
Gde ima tu se i prosipa. Mogu da se zajebavaju a da ne trpe posledice

Послато са SM-G990B помоћу Тапатока

Za nijansu bolja igra od prosle.
Prica mi je bila zanimljiva, likovi su ok, cak je i Kal za nijansu interesantniji nego u kecu. I ovog puta su morali da ubace neke poznate likove.
Igrao sam 28 sati, odradio vecinu opcionog sadrzaja.
Borba je i dalje onako. Sa jedne strane je dobro sto je moguce izabrati stil koji zelis (negde na pola sam odlucio sta hocu da budzim, a kasnije sam respecovao nekoliko puta), ali i dalje to nije dovoljno dobro za souls fazon. Mislim da bi igra bila bolja da je klasicna igra iz 3. lica, bonfires fazon je totalno nepotreban.
Igrao sam na 3. nivou tezine i nisam imao vecih problema.

Igra izgleda fino, ali je zahtevnost previsoka (igrao sam u 1440/max/dlss qualitity+RT i imao oko 80-90fps).
Traversal stuttera ima dosta, ali se covek vremenom navikne, posebno jer to ne utice na borbe.
Ima bas dosta stuttera u gameplay-cutscenes tranzicijama i to mi je bas smetalo.
Najgore je sto je igra nestabilna. Jednog dana ce raditi savrseno, sutradan ce biti problema. Smesno je sto se shader compilation desava tokom svakog pokretanja igre.
I pored svih problema, port nije toliko los koliko sam ocekivao.

"This patch also incorporates some fixes for performance and stability across all platforms."

Ala su se pretrgli sa opisom ispravljenih performance problema. :D

Odlična igra. Baš su lepo unapredili gameplay sa odličnim dodacima. Uživao sam u borbi uz nove moći i oružje. Plus, ima i prequel referenci što je kod mene uvek plus. A surprise, to be sure, but a welcome one.

Zagrcnuo sam se od smeha ovde
STAR WARS Jedi_ Survivor™-2024_02_10-20_50_02.png

Nisam uopšte imao želju da u ovom trenutku igram neku veću igru i ušao sam čisto da probam ali me je odmah kupila igra.

Odmah kreću dobra atmosfera i priča i retko mi je da danas vidim AAA igru koja je zabavna šta god da radiš, zbog čega sam voleo i keca.

Inače rekao bih da je i Series S verzija skroz OK, jeste malo muljavo na 65" ali generalno jako lepo izgleda.

i ja sam zaboravio da ostavim utiske ovde.
igra odlično prati prvi deo, osim neoptimizovanosti pc verzije, nemam šta mnogo da zamerim, nadam se nastavku :D

Šteta što je na launchu bila trainwreck (pogotovo PC verzija) sa tehničke strane pa je to malo pokvarilo prijem kod publike.

nadam se nastavku :D

Rade vec na trojci:

PS4/Xbone verzija je najzad potvrdjena za 17. septembar.

Respawn ce takodje poraditi na PC verziji igre, pokusace da isprave probleme koji su igri dali nagradu za "najgori PC port godine" od Digital Foundry-a. :)

Well eff them ovo planiram da odigram dok mi traje gamepass, tj imam jos mesec dana fore a oni tek sada najavljuju rad na pc portu L O L

Back
Top Bottom