• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PC Star Wars Jedi: Survivor

Moze li se dobiti stabilnih 60 fps konacno na konzolama i u kojoj rezoluciji?

Moze li se dobiti stabilnih 60 fps konacno na konzolama i u kojoj rezoluciji?
Da. Upravo probao na XsX u okviru bos borbe i to u nekoj zahtevnoj regiji u pustinji gde obicno znacajno pada fps. Drzi se odlicno, i rekao bih bez dropova. E sada je uzitak nastaviti sa igrom.
02b1638b88a903a5ccd25548c3d9a55c.jpg

Послато са SM-G990B помоћу Тапатока

Nema opcije da se skloni 60fps lock paljenjem VRR moda. VRR jednostavno nije radio u prethodnim verzijama igre.

Uveliko je igram. Imao sam srece da je izasao ovaj patch dok sam bio u ranoj fazi igre. Odlicno radi, nema sta...ovako je trebako da bude na release-u. Inace, prosto mi je neverovatno da je kompletan collectables, upgade itd apsolutno kozmeticke prirode. Ogroman minus igri za ovaj uzasan hednikep. Mislim sta da kazem kada uopste ne koristim workbeanch. Potpuno mi je nebitno da li mi je lightsaber zuti ili plavi, da li mi je frizira zalizana ili.na "nularicu". Dve ocene manje za igru.

po meni je to samo plus, malo je osvezenje vratiti se korenima, gde su SP igre bile prosto SP igre, bez vestacki uguranih RPG elemenata samo da bismo besomucno jurili vece brojke umesto da uzivamo u prici i sirovom gamplayu. sada mozda i odigram igru cim dodje na red :D

po meni je to samo plus, malo je osvezenje vratiti se korenima, gde su SP igre bile prosto SP igre, bez vestacki uguranih RPG elemenata samo da bismo besomucno jurili vece brojke umesto da uzivamo u prici i sirovom gamplayu. sada mozda i odigram igru cim dodje na red :D

to stoji ali oni su se svojski potrudili da ovo bude rpg ali bez rpg-a. Videces kako je dizajniran svet, bas zaintrigira igraca da istrazuje, otvaras precice, juris sporedne puteve (mapa), skupljas predmete....a u stvari dobijas jedno veliko NISTA-zapravo jedino sto dobijes su skill poeni. Sedmica.

Pa plus je možda da nema RPG elemenata ali ne to što je fokus na kozmetici. Mogli su nešto treće da smisle, neke artefakte kao Uncharted šta god.

meni je to potejto - potato, isto mi kozmetika na liku igra ulogu koliko i neka tamo lista skupljenih 3d modela artefakata jer... eto

Kako kozmetika nije bitna?!
Ja sam se u Fallen Order baš trudio sa mi se odeća i boja lighsabera slažu sa paletom boja planete. Tipa žuto/nanandžasto za Dathomir, zeleno za Kashyyyk, tamno plavo za onu ledenu... :D

Pređoh igru. Cinjenica da sam je odigrao do kraja govori da mi se svidela. Donekle zanimljiv svet sa solidnom borbom. Zapravo platformerski elemenilti su me najvise vukli napred. Pricu nisam pratio naravno jer sam dosta puta objasnio zasto me ne interesuje u ovakvim igrama. Rekoh da je upgrade i skupljanje predmeta svedeno na kozmetiku i to me je neprijatno iznenadilo. U svakom slucaju, ocena 7.

Jel sljaka u 60 sada?
Da. Polovinu igre sam odigrao pre patcha, vise u qaulity modu sa ukljucenom interpolacijom drugu polovinu nakon patcha u perfomance modu. Svidece ti se igra

U planu mi je da završim keca posle spodermana 2, pa onda ovo da odigram. taman će da dođe na plus do tada :D

U planu mi je da završim keca posle spodermana 2, pa onda ovo da odigram. taman će da dođe na plus do tada :D
Kada odigras Spidermana 2 prodaj ps5 i kupi Series X.

Back
Top Bottom