Da. Upravo probao na XsX u okviru bos borbe i to u nekoj zahtevnoj regiji u pustinji gde obicno znacajno pada fps. Drzi se odlicno, i rekao bih bez dropova. E sada je uzitak nastaviti sa igrom.Moze li se dobiti stabilnih 60 fps konacno na konzolama i u kojoj rezoluciji?
po meni je to samo plus, malo je osvezenje vratiti se korenima, gde su SP igre bile prosto SP igre, bez vestacki uguranih RPG elemenata samo da bismo besomucno jurili vece brojke umesto da uzivamo u prici i sirovom gamplayu. sada mozda i odigram igru cim dodje na red![]()
Pa plus je možda da nema RPG elemenata ali ne to što je fokus na kozmetici. Mogli su nešto treće da smisle, neke artefakte kao Uncharted šta god.po meni je to samo plus, malo je osvezenje vratiti se korenima, gde su SP igre bile prosto SP igre, bez vestacki uguranih RPG elemenata samo da bismo besomucno jurili vece brojke umesto da uzivamo u prici i sirovom gamplayu. sada mozda i odigram igru cim dodje na red![]()
Da. Polovinu igre sam odigrao pre patcha, vise u qaulity modu sa ukljucenom interpolacijom drugu polovinu nakon patcha u perfomance modu. Svidece ti se igraJel sljaka u 60 sada?
Kada odigras Spidermana 2 prodaj ps5 i kupi Series X.U planu mi je da završim keca posle spodermana 2, pa onda ovo da odigram. taman će da dođe na plus do tada![]()