• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 PC Spider-Man Remastered

View attachment I'm sorry.mp4

Igrao sam jos i totalno mi se promenilo misljenje, igra je odlicna, cak sta vise kida, precicu je.
Najvise mi se svidja traversal.

Dal ima neke svrhe da skupljam one silne ranceve?
Takodje isto pitanje za one pljacke koje stalno iskacu kad si u blizini... jel se one stalno tako spawnuju neograniceno ili kad ih resis odredjen broj, nece te vise smarati... dal da ih igram, ili ignorisem...

Main mi je odlican za sad, side-ove jos nisam... a ovi rancevi i pljacke su vec third tier, kao samo neke aktivnosti...

Takodje isto pitanje za one pljacke koje stalno iskacu kad si u blizini... jel se one stalno tako spawnuju neograniceno ili kad ih resis odredjen broj, nece te vise smarati... dal da ih igram, ili ignorisem...

Kriminal nikada ne spava

Igra ima bas dosta slicnosti na Infamous-om, od grada, ljudi i njihovih reakcija, do cak nekih gradjevina, skillova, side kontenta itd...

Otkrio sam celu mapu, nasao sve ranceve, ocistio u svakom bloku crime 5/5, pretpostavljam da sad vise nece izlaziti, tako da sad mogu da se posvetim main misijama, tu nisam ni do 30% stigao... ko zna, mozda mi na kraju te aktivnosti budu i zanimljivije od main misija, ali videcemo.

Aha, ima toliko slicnosti da sam mislio da je isti tim radio obe igre...

Mozda je ono pravilo u Soniju o besplatnom deljenju tehnologija izmedju studija, jer neke stvari su identicne... recim spajdi kad sleti u masu ljudi i obori sve oko sebe, isto kad se to uradi u Infamous-u.

Zavrsih igru konacno, bas se puno razvuklo.

Kad sam krenuo da igram, kad videh kolko sam brzo otkrio celu mapu, i koliko brzo se misije prelaze, pomislih da ce ovo biti brza voznja, kad ono totalno suprotno...

Previse sam igrao one aktivnosti i to mi je kind-a ugusilo igru... ne preporucujem da igrate te aktivnosti, mozda samo po jednom i dovoljno... tek ono za kriminal nije normalno, nikad nisam video vecu kolicinu grind-a u nekoj igri, easily njena najveca mana, ali obzirom da je sve to opcionalno, ne mogu puno da zamerim.

DLC kontent posle prelazenja igre, probao sam, ali sam video da se previse reciklira ono sto sam vec igrao, tako da sam batalio.

Sve u svemu super igra, ako se drzite main misija i side questova... sve ostale aktivnosti su totalno nepotrebne i samo ce vas ugusiti... dobro, treba vam nesto od toga da zavrsite ako ocete da nadogradjujete lika, ali nije ni da ima neke potrebe, igra je prelaka... that being said, ne svidja mi se sto predugo moras da mlatis lika da bi pao, ubija dinamiku.

Igra odusevljava prvih par sati, pa to splasne i drzi do pola, a posle pola je vec "ajd da je samo zavrsim".

Da ne pricam hvalospeve sta valja u igri, ukratko kvalitet produkcije, grafika, optimizacija, realizovanje celog paketa, traversal, komande...

Igru su mnogo pojednostavili, cak i previse u smislu tezine i kontrola, da bi bilo vise kids frendly...

Nije mi zao sto sam je igrao - 7.9/10

Evo par klipova sto sam snimio:

Back
Top Bottom