• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 PC Spider-Man Remastered

18og novembra izlazi Morales za PC, kao sto sam i pretpostavio cena je ista kao kod Remastera znac 50 dolara/eura, tako da sto se mene tice hard pass dok ne bude key za malo love posto mi ne pada napamet da dajem full price za kratku kampanju.

Kao sto sam i pricao ranije trebali su da odloze launch 3 meseca i da izdaju goty/ultimate edition ovako 2x po 50e u razmaku od 3 meseca je cash grab jbga...

Spider-Man-Miles-Morales-PC-c.jpg

Evo Majlsa cigane moj :D

Max settingsi 4k i ray tracing reflections na slikama. Znam da su shit slike pa ukratko: 60+ fps bleja, do low 50's u masi, swing i do 90.

E sad pitanje, da li tako igrati ili ugasiti rt i imati konstantno preko 60? Upaljen gsync pa zato pitam. Rdr2 mi u benchu ima avg 61 a pada i do 45 dok igram i nisam primetio problem neki uopste.

Igra prozdire vram btw, slucajno sam ukljucio very high rt reflections i crashovala je zbog manjka video memorije :D

IMG_20221119_014457~01.jpgIMG_20221119_014535~01.jpgIMG_20221119_014626~01.jpg

Sent from my Mi 11i using Tapatalk

Skoro sam zavrsio igru bilo mi je veoma zabavno pa sam resio da pocistim mapu. Malo main misija malo side kontenta pa je pala platina a da nisam ni jednog trenutka osetio dosadu osim u par misija sa sporednim likovima. Mada se skoro svaka borba moze zavrsiti sa par osnovnih kombinacija bilo mi je zabavno da eksperimentisem sa odelima, gadzetima i raznim naprednim komboima. Prica onako misije sa sporednim likovima dosadne ali na sve ostalo nemam ni najmanje zamerke vrhunska igra. Sad mala pauza pa da se obrne Miles Morales.

Krenuo Miles Morales, za sad mi se sviđa.

Mrzi me da tražim neke optimised settings pa furam 4K 60Hz sa DLSS na quality i high RT reflections, bez RT shadows za koje ne znam koliko su bitne.

Verovatno bih mogao da nađem neki sweet spot za 80-90FPS ali me mrzi. :)

Smešna činjenica: vreme koje bi utrosio na pronalazak optimizovanih podesavanja je krace od vremena koje ti je trebalo da napises post.

youtube.com
"miles morales optimized settings"
u prva 3 rezultata DF video
most replayed deo videa

Prešao Miles-a.

Igra je generalno slabija nego što sam očekivao. Gameplay je naravno super kao i u Spidermanu 1 ali je priča preglupa kao i apsolutno svi likovi u igri.

Miles je uništen kao lik u odnosu na Spidermana gde su ga lepo uveli i dali neki kontekst.

Ovde se sve svodi na gomilu ultra cringe dijaloga i slušanja generičkih opšta mesta uspomena. Ne sećam se da sam skoro igrao lošiju igru što se tiče narativa. :)

PC port je dobar.

Nema veze sa tim što je crn to što je lik bezveze.

U Spiderman 1 je bio OK lik to malo koliko se pojavljivao.

I u ovom prvom novom animiranom filmu može da prođe kao lik iako je i tu cringe ali nekako ok uklopljeno.

Najzad dosao na red Miles tek sam dva sata u igri. Iz aviona se vidi da je ovo samo dodatak na orginalnu igru. Slazem se da su narativ i likovi kriminalni ali je gameplay odlican. Pa posto igra nije duga odigracu je do kraja.

Zavrsio Milesa prvi utisci se nisu mnogo promenili. Gameplay odlican ostalo osrednje. Iako nije mnogo dugacka i nema puno sporednih aktivnosti nisam sve istrazio do kraja. Za razliku od prvog spajdija gde sam prerovao mapu uzeo platinu i uzivao u svakom momentu igre.

Poceo sam da igram, ali prvi utisci su jako losi... ne svidja mi se ni taj svet, ni likovi, ni prica... ni gameplay, borba je bezveze resena.
Nikad nisam nesto voleo Spider Man-a, i retko sta od tih stripova, ali recimo X Man mi je extra... Spider Man mi je nekako suvise za decu, dok je X Man vec neka ozbiljnija prica...

Zanimljivo dok sam bio mali i isao sam da gledam Spider Man-a u bioskopu, bio je to onaj deo gde je negativac imao gomilu ruka, kao pauk... za divno cudo, tad mi se svideo film, ali bese to davno, prerastao sam to ocigledno.

Ako odustenem od keca, Majls Morales automatski pada u vodu, i onda razmisljam dal uopste ima razloga da i probam dvojku, ne znam dal je bolja od keca... kolko videh, veoma je slicna, sa par unapredjenja...

Pisacu kad jos odigram, igra ima odlicnu grafiku, lepo radi i produkcija je bas visoka i to je jedini razlog zasto cu joj dati jos malo vremena...

Insomniac vidim da je radio igru, oni odlicno prave igre tog tipa, kao Infamous koji mi se bas svideo, ali ovde je druga prica...

Last edited:
Back
Top Bottom