• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

TV Serije (2025)

Oh, da, gledala sam više puta sa Dejvid Sušetom. I sada ponekad pogledam. Gledala sam filmove sa Kenet Branom, ali nisu nešto.
meni su dobri iskreno i volim ih pogledao sam 2 puta zbog igara da vidim razliku :D ovaj zadnji film istina nije nešto ali meni je glumac top pa pokriva nedostatke i manjak priče.serija je super otac ju je gledao godinama ja po neku epizodu

Jesi gledala možda The Librarians seriju? meni je odlična serija sad izašao tj izlazi jos sequel koji planiram da gledam šteta samo što nema starih glumaca osim jednog

Last edited:
meni su dobri iskreno i volim ih pogledao sam 2 puta zbog igara da vidim razliku :D ovaj zadnji film istina nije nešto ali meni je glumac top pa pokriva nedostatke i manjak priče.serija je super otac ju je gledao godinama ja po neku epizodu

Jesi gledala možda The Librarians seriju? meni je odlična serija sad izašao tj izlazi jos sequel koji planiram da gledam šteta samo što nema starih glumaca osim jednog
Jesam, sve 4 sezone. Bilo mi je bezveze kada su je otkazali. Žao mi je što su napravili ovaj nastavak ili reboot. Više bih volela da su oživeli tu originalni sa Noa Vajlom. Ne znam da li ću gledati, videćemo.

Jesam, sve 4 sezone. Bilo mi je bezveze kada su je otkazali. Žao mi je što su napravili ovaj nastavak ili reboot. Više bih volela da su oživeli tu originalni sa Noa Vajlom. Ne znam da li ću gledati, videćemo.
I meni je Noah bio omiljeni u toj seriji generalno extra je glumac i žao mi što nije u nastavku ali ću probati možda ispadne oki

Hoću.Izašle su 4 epizode ali ja čekam da izađe cela sezona pa da onda gledam tako da će to potrajati.Isto planiram da gledam Sherlock and Daughter ostala je još 1ep do kraja prve sezone tako da ću to uskoro početi :)
Ah da, čula sam za Sherlock and Daughter. Ima i serija Watson, ali nije mi nešto privukla pažnju

Zavrsio sam sa gledanjem druge sezone The Last of Us i tu ujedno i stajem. Nevidjena glupost od serije.

Pogledao sam i Mare of Easttown, odlicna serija. Moram naci nesto slicno i takve tematike, pa ko ima preporuku pisite :)

Bron (originalna verzija), Happy Valley, Broadchurch, The Fall, Mindhunter i recimo The Killing (gledao sam samo dansku verziju). Ako nisi gledao, True Detective neke sezone imaju slican vajb.

Hvala puno! Sa liste sam gledao samo True Detective i Mindhunter... Pogledacu i ove ostale :)

Pogledao sam i Mare of Easttown, odlicna serija. Moram naci nesto slicno i takve tematike, pa ko ima preporuku pisite :)

Kreator od Mare of Easttown ove jeseni izbacuje novi HBO mini seriju u FBI timu koji je sklopljen da ulovi grupu pljackasa, a posle toga mu izlazi Apple+ film sa Matthew McConaughey-om smestenom tokom Paradise pozara.

Last edited:
Back
Top Bottom