• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

TV Serije (2025)

The Sandman S02 Part 1 je izasao.

Part 2 izlazi 24. jula, a 31. jula ima neka bonus special epizoda kako vidim.

Mozda je vec neko negde napisao, ali rekoh da bolje dvaput nego nijednom. :)

Na prvu, ne svidja mi se artstyle i kako izgledaju likovi. Ali videcemo kad izadje.
Iskreno, meni se dopada što nije savršen. Ponekada ta animacija koja da kažemo izgleda slabije, donose dodatni šmek, ali videćemo kakvu priču i likove sada želi da uključi. Nadam se samo da će biti manje realistično ogledalo današnjeg društva kao u BoJack Horsemen, i da nas neće ubiti od depresije. Ja sam zbog toga digao ruke posle druge sezone koja je imala prebrutalan i gadan kraj. Super je da i tako nešto danas postoji jer zapravo ni u serijama niti u filmovima se ne preispituje toliko moral, već je sve postavljeno jako binarno. A dešavanja i ponašanje ljudi nikada nisu tako jednostavna.

Nadam se samo da će biti manje realistično ogledalo današnjeg društva kao u BoJack Horsemen, i da nas neće ubiti od depresije. Ja sam zbog toga digao ruke posle druge sezone koja je imala prebrutalan i gadan kraj.
Takodje, mislim da nisam odgledao do kraja. Ako zhelim depresiju, dovoljno mi je pogledati u ogledalo, ne mora jebena animacija da me prcka.

Pogledah Untamed miniseriju sa Netflixa, Eric Bana kao FBI detektiv u nacionalnom parku. Ko voli dobre misterije u zanimljivom okruzenju, dajem sve preporuke.

Kreator serije je napisao DiCapro-ov Revenant, a Ridley Scott sad snima post-apokalipticni film po njegovom scenariju [adaptacija knjige].

Meni je ovaj sitcom baš lepo legao. Iako ima smeh u pozadini, nije mi smetalo.

Uf kako je dobra nova Always Sunny sezona.
Dakle, neverovatno mi je da odrzavaju kvalitet nakon toliko sezona. Sedamnaest sezona, od kojih je svaka dobra, sa samo par losijih epizoda (koje su i dalje odlicne ako se porede s ostalim serijama).
Svi likovi su i dalje genijalni i presmesni, svaki na svoji nacin, osim Maca, koji je postao karikatura sebe, ali dao sam im sansu da poprave to i uspeli su s ovom sezonom. Negde oko 12. ili 13. sezone mi je delovalo kao da humor slabi, a petnaesta mi je bila najslabija. No, pored toga, serija i dalje odrzava kvalitet, a ova nova je odlican dokaz da ekipa i dalje ima odlicne ideje.

Bilo je mnogo momenata kada sam se glasno smejao i morao pauzirati kako bih dosao sebi. Svi likovi su i dalje teska govna i ni malo mi ih nije zao. Trenutno ne postoji bolja komedija od Always Sunny, a sumnjam da ce u skorije vreme neko uspeti da je nadjebe.
Ne bih previse da blajvam seriji, smatram da bi svako ko gotivi komediju morao odgledati ovo zlato.

We are charmed to announce the return of Warwick Davis as Professor Flitwick, and also welcome Elijah Oshin as Dean Thomas, Finn Stephens as Vincent Crabbe, William Nash as Gregory Goyle, Sirine Saba as Professor Pomona Sprout, Richard Durden as Professor Cuthbert Binns, Bríd Brennan as Madam Poppy Pomfrey, and Leigh Gill as Griphook.

Poceo da gledam Peacemaker, ali ne dopada mi se u kom pravcu ide. Ne gotivim te fore sa paralelnim dimenzijama/svetovima, alternativnim univerzumima i slicno. Nateracu se da gledam dalje jer gotivim likove, pogotovo Pismejkera, ali za sada ne mirise na dobro.

Back
Top Bottom