Ja obožavam filmove o Hercule Poirot odlični su ima i serijaOMG!!! Ja obožavam knjige Agatha Christie pogotovo o Hercule Poirot.
Ja obožavam filmove o Hercule Poirot odlični su ima i serijaOMG!!! Ja obožavam knjige Agatha Christie pogotovo o Hercule Poirot.
Oh, da, gledala sam više puta sa Dejvid Sušetom. I sada ponekad pogledam. Gledala sam filmove sa Kenet Branom, ali nisu nešto.Ja obožavam filmove o Hercule Poirot odlični su ima i serija
meni su dobri iskreno i volim ih pogledao sam 2 puta zbog igara da vidim razlikuOh, da, gledala sam više puta sa Dejvid Sušetom. I sada ponekad pogledam. Gledala sam filmove sa Kenet Branom, ali nisu nešto.
Jesam, sve 4 sezone. Bilo mi je bezveze kada su je otkazali. Žao mi je što su napravili ovaj nastavak ili reboot. Više bih volela da su oživeli tu originalni sa Noa Vajlom. Ne znam da li ću gledati, videćemo.meni su dobri iskreno i volim ih pogledao sam 2 puta zbog igara da vidim razlikuovaj zadnji film istina nije nešto ali meni je glumac top pa pokriva nedostatke i manjak priče.serija je super otac ju je gledao godinama ja po neku epizodu
Jesi gledala možda The Librarians seriju? meni je odlična serija sad izašao tj izlazi jos sequel koji planiram da gledam šteta samo što nema starih glumaca osim jednog
I meni je Noah bio omiljeni u toj seriji generalno extra je glumac i žao mi što nije u nastavku ali ću probati možda ispadne okiJesam, sve 4 sezone. Bilo mi je bezveze kada su je otkazali. Žao mi je što su napravili ovaj nastavak ili reboot. Više bih volela da su oživeli tu originalni sa Noa Vajlom. Ne znam da li ću gledati, videćemo.
Javi utiske kada izađe serijaI meni je Noah bio omiljeni u toj seriji generalno extra je glumac i žao mi što nije u nastavku ali ću probati možda ispadne oki
Hoću.Izašle su 4 epizode ali ja čekam da izađe cela sezona pa da onda gledam tako da će to potrajati.Isto planiram da gledam Sherlock and Daughter ostala je još 1ep do kraja prve sezone tako da ću to uskoro početiJavi utiske kada izađe serija![]()
Ah da, čula sam za Sherlock and Daughter. Ima i serija Watson, ali nije mi nešto privukla pažnjuHoću.Izašle su 4 epizode ali ja čekam da izađe cela sezona pa da onda gledam tako da će to potrajati.Isto planiram da gledam Sherlock and Daughter ostala je još 1ep do kraja prve sezone tako da ću to uskoro početi![]()
Bron (originalna verzija), Happy Valley, Broadchurch, The Fall, Mindhunter i recimo The Killing (gledao sam samo dansku verziju). Ako nisi gledao, True Detective neke sezone imaju slican vajb.Pogledao sam i Mare of Easttown, odlicna serija. Moram naci nesto slicno i takve tematike, pa ko ima preporuku pisite![]()
Bron (originalna verzija), Happy Valley, Broadchurch, The Fall, Mindhunter i recimo The Killing (gledao sam samo dansku verziju). Ako nisi gledao, True Detective neke sezone imaju slican vajb.
Probaj ovu što sam ja počeo da gledam rekao bih da je iste ili slične tematikeZavrsio sam sa gledanjem druge sezone The Last of Us i tu ujedno i stajem. Nevidjena glupost od serije.
Pogledao sam i Mare of Easttown, odlicna serija. Moram naci nesto slicno i takve tematike, pa ko ima preporuku pisite![]()
Probaj ovu što sam ja počeo da gledam rekao bih da je iste ili slične tematike
![]()
Pogledao sam i Mare of Easttown, odlicna serija. Moram naci nesto slicno i takve tematike, pa ko ima preporuku pisite![]()