• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

TV Serije (2024)

Odgledao prvu sezonu Silo serije. Moram priznati da mi se veoma svidela. Scenografija, radnja, glumci sve mi je top. Jedva cekam drugu sezonu.
Malopre saznah da je serija radjena po knjigama. Sada moram i to dodati na listu za slusanje.

Last edited:
Odgledao prvu sezonu Silo serije. Moram priznati da mi se veoma svidela. Scenografija, radnja, glumci sve mi je top. Jedva cekam drugu sezonu.
Malopre saznah da je serija radjena po knjigama. Sada moram i to dodati na listu za slusanje.

Rekoh ja da je sjajna :)

3 Body Problem (2024)

Pogledah ovu seriju u cugu, od mene preporuka.
Nisam čitao knjige niti gledao kinesku verziju, tako da nisam pogođen time što verovatno nije 1 na 1 kopija knjige.

Meni je ceo svet izuzetno zanimljiv i ima nekoliko SF stvari koji su mi ultra cool i kojih nisam vidjao ranije. Tako da skroz razumem popularnost knjiga, baš je dobro i pametno napravljen ceo zaplet.

Sviđa mi se i glumačka postava (najslabija glumica je Eiza Gonzalez ali i ona ima prolaznu ocenu), baš je dobro izbalansirana postava, baš sam prijatno iznenađen kako su izneli ovu priču.

Verujem da će dobiti dosta loših ocena zbog toga što ima mnogo razlike u odnosu na knjigu (kako sam video nešto na brzinu, ovde ima više likova raznih rasa i to mnogima smeta izgleda), ali nemojte da vas to razuveri, stvarno je dobra serija.

Ocena 8/10

Ja pogledao pola ja mislim, sviđa mi se. Dosta originalan koncept, moraću da uzmem knjige.
Neke stvari me podsećaju na expanse (knjige), može da se desi da su drpali od kineza.

Počeo da gledam pre neko veče Constellation. Noomi Rapace baš kida u nekim trenucima, uncanny je koliko dobro odglumila neke scene i isečke.

Generalno, mindfuckey serija, vidim da nema baš sjajne ocene, ali mene prija, jer jbg svemir.

3 Body Problem je dobro ispao [ep5 OMG], definitivno cekam nastavak. Nisam citao knjige.

Curb Your Enthusiasm dosao do samog kraja. Nedostajace mi Larry ludak sa svojim upadanjem u svakakve situacije 😄 Dobra poslednja sezona, nasmejala me dosta puta i zavrsila seriju na sasvim dobrom nivou.

Last edited:
Pogledao prvu epizodu The Sympathizera, odlicna je. Izgleda bas dobro, plus Parkova rezija, kadrovi, rad kamere i montaza su bombona. Ima i dobrog humora. Ovaj sto glumi glavnog lika je odlican.

Moram da pogledam makar jednu epizodu ako stignem večeras

Sutra kreće da izlazi Welcome to Wrexham S03. Izbegao sam mislim sve bitnije spojlere, tj. šta su uradili u ovoj sezoni :D

Ali bitnija vest je da 3. maja izlazi, po meni, najbolja emisija sa najboljim contentom trenutno - pogodili ste, u pitanju je Clarkson Farm S03. 🎉
Pisao sam i ranije hvalospeve, ali do sada svake godine kada je izašla neka sezona, to mi je bila najbolja serija (od svih i igranih i reality i svih) overall na kraju te godine. Tako da očekujem velike stvari od Džeremija i Kejleba. Lets gooo 🚜🚜🚜🚜🚜

1713478417836.png

Sinoć sam napokon krenuo sa drugom sezonom Halo serije i moram da kažem da je ovo mnogo bolje od prve

Produkcija, kadrovi, pa i priča je mnogo bolja, okej pokriva pad Reacha, ali ponovo, mnogo sadržajnija a nisam ni mnogo odmakao. Napokon rade fanservice za neke stvari u seriji, bukvalno nemam pojma šta su radili u prvoj sezoni.

Zanimljivo je da druga sezona kreće TOTALNO nepovezano sa prvom, bukvalno jedna scena od pet sekundi je vezana za kraj prve sezone i to je to. Kao da su napravili restart u priči, ništa se skoro ne pominje šta je bilo u prvoj sezoni. Mislim meni je to okej jer prva nije bila toliko nezaboravna, ali cela frka oko Reacha, tajna Covenant invazija je baš dobro odrađena.

Ponovo ću pomenuti, kamera, kadrovi, kolorit, animacije, sve je mnogo bolje odrađeno, sada već imaš osećaj da gledaš Halo seriju a ne ono kao da su radili neki amateri u prvoj sezoni.

Back
Top Bottom