• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

TV Serije (2024)

pa ima malo fazon kao što je pokušao hardy za baneta u betmenu.

s druge strane ne vidim poentu da bar u ovom trenutku ima više harizme.

odlično je krenulo, game of thrones in feudal japan.

Slažem se. Za sad glavna zamerka koju imam je promašaj glavnog belog lika. Gluma i dikcija, i ceo njegov način kako izgovara rečenice, sve je nekako čudno.

Takođe, još je rano proceniti da li će serija biti dobra ili ne. Ima potencijala, ali isto tako mi deluje kao da može biti dosta dosadna i puna "šok" trenutaka zarad "šok" trenutaka, bez neke dubine.

Za sad nisam previše oduševljen, ali mi se sviđa nivo producije, tako da nastavljam da gledam.

Film je bio baš loš. Ne verujem da ću gledati ovo. Jedino ako recenzije i utisci budu toliko pozitivni, da jednostavno mora da se gleda. Inače, skip od mene.

Bome meni Gentlemen bio njegov najbolji film u zadnjih 5-6 godina. Nikako baš loš, recimo negde 7,19/10.

Pogledao sam Avatar netflix odlična serija čak mi je i bolja od crtanog jedino sto su je normalno skratili ali po meni sve iz prve sezone što je valjalo i bilo bitno oni su uzeli.jedino gluma nije baš nešto u prvih par epizoda ali je bolja kako epizode odmiču.I sviđa mi se što nije tolika zajebancija i sprdnja ko crtani nego taman ima svega koliko treba ozbiljnosti.humora,tuge i tako.borbe i cg su baš TOP meni.preporučujem svakome jer je baš opuštena i lepa serica a najavili su i drugi i treću sezonu da će biti

Pogledao sam i House of Ninjas onako ok je ali može i bolje.dobri glumci i gluma ali priča mi nije nešto

Last edited:
Bome meni Gentlemen bio njegov najbolji film u zadnjih 5-6 godina. Nikako baš loš, recimo negde 7,19/10.

Meni je bio ultra dosadan. Daleko je od njegovih najboljih stvari s počeka 2000tih. Recimo The Covenant mi je klasa film za Gentlemen :D

Meni je film takodje bio bas zabavan. Imao je pomalo taj Snatch vibe. Bolji mi je bio od The Man from U.N.C.L.E. koji mi se takodje svideo kad je izasao.

Tokyo Vice odličan za sada i mislim da će tek biti dobra završnica sezone. Kvalitet kao u prvoj, čak bih rekao da je i bolje u nekim stvarima jer je mnogo veći akcenat na lični razvoj likova (pre svega zaplet u vezi sa njihovim privatnim problemima) nego što je na Jakuza lore-u. I dalje stojim iza toga da mislim da je bolje bilo da nije bilo onakvog reseta sveta u prvoj epizodi, ali sve nakon toga, pogotovo od 4. epizode pa do sada, baš baš odlično. Dosta je simpatično kada likovi pričaju na engleskom i japanskom, vidi se skroz druga energija japanskih glumaca i američkih, nekako je skroz drugi vajb u scenama koje smo gledali miliion puta (tipa običan razgovor i opraštanje ili tako neke svakodnevne stvari), i zbog svega toga, svaka interakacija sa likovima je, meni makar, unikatna ali i malo smešna. Ali svakako mi se dopada :)

The Regime pratim i bojim se da će biti promašaj od serije. Na stranu malo čudna produkcija (kinematografija, režija, montaža, osvetljenje i setovi), ono što mi smeta je što serija još me nije "kupila". A nakon prve epizode i onakve završnice, mislio sam da će sve da pršti u drugoj. Definitivno ima potencijala i mislim da može zaista biti izuzetno dobra ukoliko stvari u zapletu eskaliraju. Ali isto tako mislim da ovi pisci nisu baš dorasli izazovu, iako je super ideja za seriju. Recimo, da ovo vodi i piše Armando Iannucci, mislim da bi bio hit, verovatno i potencijal za seriju godine.

Invincible pratim ovu drugu sezonu, i moram da kažem, jeste super i sve to, prolet mi prosto epizoda, ali nekako mi je ona prva sezona bolje legla. Verujem da će biti baš dobra završnica druge sezone, ali i dalje mi to nije taj osećaj kao kada sam se prvi put upoznao sa ovim likovima i svetom gde je sve moguće.

Abbott Elementary S03 nikad gora za sad, najbolje stvari iz serije su loše ukradene fore iz Parks & Recs, ali ni to ne znaju da urade kako treba...

Curb Your Enthusiasm je zabavan, dosta nekako blaži i umereniji nego prošle sezone. Svaku epizodu gledam kao da se opraštam od nekog dobrog druga, tako da je svaki trenutak za mene, u nedostatku bolje reči, blagoslov :D

The Completely Made-Up Adventures of Dick Turpin imao potencijal, ali je baš loš i specifičan humor za moj ukus. Ima tu i tamo neka dobra fora, ali daleko je od klasika poput Black Books, IT Crowd, Father Ted, Fawlty Towers i sličnih. Ne verujem da ću odgledati do kraja.

Shogun za sad okeiš, produkcija i dalje odlična, ali mi je dosadan zaplet, sa nezanimljivim "negativcima". Za sada Tokyo Vice > > Shogun.

Last Week Tonight with John Oliver dobra nova sezona, svidja mi se što sada sve epizode u celosti imate na yt čim se pojave na HBO. Na stranu to što su više levičarski orijentisani i protiv republikanaca tj. Trampa, meni je ova serija već godinama odličan izvor novih informacija, u smislu da upoznajem malo kako radi sistem kodnjih i u svetu, pa onda posle istražim šta me zanima.

Halo nova sezona je ok, pisalo se već ovde o njoj. U suštini nije za svakoga, ali ako ti legne, može da se ubija vreme pred spavanje. Ima svakako boljih i pametnijih stvari koje možete gledati. Ono što bih napomenuo je da mi se čini da su u ovoj drugoj sezoni malo promenili mastering samih HDR epizoda, kvalitet 4k snimaka nije kao u prvoj - tada je to možda bila i serija koja je najbolja izgledala na mom tv-u. A sada je samo okeiš...

Iz socijalno antropoloških razloga 😂

Ali da budem iskren - pratim čisto radi nekog opšteg znanja i poznavanja sitkoma/komedija. Baš sam dosta gledao serije tog žanra i pratim svake godine sve nagrade na svim najpoznatijim dodelama u tim kategorijama, i primetio sam da u poslenje vreme ta serija osvaja sve moguće nagrade, pa sam hteo da vidim šta je u pitanju. Takođe, pratim generalno sve šta je u popularno u svetu TV serija, pa bih rekao da i to je jedan od razloga, čak i da nije osvojila toliko nagrada, verovatno bih pratio ako ima ovu gledanost.

Tako da u suštini pratim da bih, kada pričam/diskutujem o tome, znao zapravo šta valja a šta ne u seriji i onda mogao da prokomentarišem.

Inače, serija je, zbog tih nagrada, postala jedna od najpoularnijih serija od komedija koje se trenutno emituju (Abbott Elementary averaged 9.1 million viewers per episode, the best for an ABC comedy since Modern Family) - ali to sve je ponajviše jer je pravljena za ABC pa ima ogromnu gledanost.

Isto tako, kada se pojavi neki film režisera koji mi se ne sviđa, ili nekog glumca, a na internetu bude ultra nahvaljen, takve stvari uvek pogledam, čisto radi opšte kulture. A i ko zna, možda promenim mišljenje.

Iz istog razloga sam u periodu 2008-2014 gledao sve utakmice Real Madrida i skoro sve Atletika. Iako sam (bio) vatreni fan Barselone. Tada sam dosta učestovao u nekim našim regionalnim i evropskim forumima, pisao vesti u vezi sa tim za neke portale, pa sam morao da gledam i sve šta radi "smrtni" neprijatelj kako bih u diskusijama znao da li ono šta drugi pričaju ima smisla ili ne :)

Aj pogledaću par epizoda, možda mi se dopadne. Gotivim sve što ima veze sa crnačkom kulturom.

Sećam se kad sam bio mlađi i unemployed serbian child da sam morao da završim sve serije koje sam započeo, pa sam tako gledao gomilu govana. Srećom nije bilo državnog posla tada.

Back
Top Bottom