• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

TV Serije (2024)

Odgledao 4 sezonu For All Mankind. Sta znam nisam preterano odusevljen ali je gledljivo. Ima par iritantnih likova, smarackih delova ali i dobrih momenata a i sama ideja serije je vrhunska. Gledam i narednu sezonu obavezno.

Odgledao 4 sezonu For All Mankind. Sta znam nisam preterano odusevljen ali je gledljivo. Ima par iritantnih likova, smarackih delova ali i dobrih momenata a i sama ideja serije je vrhunska. Gledam i narednu sezonu obavezno.
Najgora serija koju moram da odgledam do kraja baš zbog toga što je premisa serije vrhunska.

Mada, priznajem da mi je 4 sezona bila bolja nego što sam očekivao.

Odgledao konačno do kraja Twisted Metal.

Prve 3-4 epizode su bile 10/10 nivo zabave bukvalno, očekivano je bilo da to ne može da se održi sve vreme pa na sredini sezone postoji mali pad u smislu ludila ali se ipak taj za nijansu slabiji nivo drži do kraja i finale je odlično. Tako da na kraju nekih 8.5/10.

Mislim da su na najbolji mogući način osmislili šta bi serija mogla da bude u kontekstu igre. Odnosno neki veći nivo vezivanja za igru ne znam da li bi mogao dobro da funkcioniše kao serija. Ovako je super jer nema tih okova niti igranja na nostalgiju a opet ima dovoljno toga da serija može da se nazove Twisted Metal.

Voleo bih i da je produkcijski malo prljavije ali OK to je baš nitpicking momenat.

Mnogo bolji utisci nego što sam očekivao, ja sam odustao još na prvom trejleru.

Odgledao konačno do kraja Twisted Metal.

Prve 3-4 epizode su bile 10/10 nivo zabave bukvalno, očekivano je bilo da to ne može da se održi sve vreme pa na sredini sezone postoji mali pad u smislu ludila ali se ipak taj za nijansu slabiji nivo drži do kraja i finale je odlično. Tako da na kraju nekih 8.5/10.

Mislim da su na najbolji mogući način osmislili šta bi serija mogla da bude u kontekstu igre. Odnosno neki veći nivo vezivanja za igru ne znam da li bi mogao dobro da funkcioniše kao serija. Ovako je super jer nema tih okova niti igranja na nostalgiju a opet ima dovoljno toga da serija može da se nazove Twisted Metal.

Voleo bih i da je produkcijski malo prljavije ali OK to je baš nitpicking momenat.

Ja imam totalno drugačije mišljenje, samo su dve, eventualno tri epizode "okej". Jedino što su završili sa dobrom najavom, ali cela sezona mi je bila baš sranje. Ni malo zabavna, ali hteo sam da izdržim do kraja. Ne mogu da kažem da se isplatilo, jer mi je svaka "komična" scena bila isiljena, ali je okej jer u poslednjih par minuta su najavili ono šta je stvarno Twisted Metal.

Svakako se nadam da će S2 biti bolja, da ispere sranje osećaj iz očiju posle ovakve prve.

Krenuo from s3 :giggle:
Konačno. Nadam se da će ovo biti i zadnja sezona, nema potrebe da se razvalači u nedogled. Dve sezone su nas fino filovali misterijom, sad bi bio red da se klupko iste počne odmotavati.

Uzgred, sinoć sam odgledao prvu epizodu Pingvina, odlična je.

Kako smara Lotr, jedva cekam da se zavrsi sezona... Bukvalno se nista ne desava

Last edited:
Nikad necu skontati zasto gledate nesto sto vam se ne svidja ? Da mozete da postujete na forumu ? :D

Ima zilion serija skini i gledaj nesto drugo resen problem.
Ne, nego kad sam vec poceo pretvori mi se u obavezu da ispratim do kraja. :)
I Walking Dead sam gledao do 10.sezone dok nisam presekao, Witchera isto, ovo ce biti sledece izgleda, granica se negde mora podvuci izgleda...

Walking Dead dead sam batalio na početku devete sezone, ali ono možda pogledam do kraja, bar dosadne delove mogu premotati

Last edited:
Pingvin i dalje odusevljava :)
Kad pogledam serije sto su izasle 5-10 god unazad, ova mi je najbolja ubedljivo.
Samo da im ne nestane materijala i da ne ode u neku dosadu

Back
Top Bottom