Najgora serija koju moram da odgledam do kraja baš zbog toga što je premisa serije vrhunska.Odgledao 4 sezonu For All Mankind. Sta znam nisam preterano odusevljen ali je gledljivo. Ima par iritantnih likova, smarackih delova ali i dobrih momenata a i sama ideja serije je vrhunska. Gledam i narednu sezonu obavezno.
Odgledao konačno do kraja Twisted Metal.
Prve 3-4 epizode su bile 10/10 nivo zabave bukvalno, očekivano je bilo da to ne može da se održi sve vreme pa na sredini sezone postoji mali pad u smislu ludila ali se ipak taj za nijansu slabiji nivo drži do kraja i finale je odlično. Tako da na kraju nekih 8.5/10.
Mislim da su na najbolji mogući način osmislili šta bi serija mogla da bude u kontekstu igre. Odnosno neki veći nivo vezivanja za igru ne znam da li bi mogao dobro da funkcioniše kao serija. Ovako je super jer nema tih okova niti igranja na nostalgiju a opet ima dovoljno toga da serija može da se nazove Twisted Metal.
Voleo bih i da je produkcijski malo prljavije ali OK to je baš nitpicking momenat.
Konačno. Nadam se da će ovo biti i zadnja sezona, nema potrebe da se razvalači u nedogled. Dve sezone su nas fino filovali misterijom, sad bi bio red da se klupko iste počne odmotavati.Krenuo from s3
Ne, nego kad sam vec poceo pretvori mi se u obavezu da ispratim do kraja.Nikad necu skontati zasto gledate nesto sto vam se ne svidja ? Da mozete da postujete na forumu ?
Ima zilion serija skini i gledaj nesto drugo resen problem.
A meni bas ide dobrim tempom.Kako smara Lotr, jedva cekam da se zavrsi sezona... Bukvalno se nista ne desava