• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Secret Level Book discussion

Moze i jedno i drugo. Posto gledam Rome seriju, mozda trenutno najveca zelja je o tome nesto, al moze i bilo sta drugo, pa cu da vidim sta mi se svidja.

Moze i jedno i drugo. Posto gledam Rome seriju, mozda trenutno najveca zelja je o tome nesto, al moze i bilo sta drugo, pa cu da vidim sta mi se svidja.

Rim:

Ova je bruka za pregled svega što je bilo pre naše ere:

Mnogo hobija a malo vremena. Tako da filmove veoma retko gledam (trudim se da ispratim neke meni zanimljive serije), stripove skoro vise i ne citam a batalio sam citanje kljiga pre vise od 20 godina. Ostao mi je samo gaming i bajkerisanje.

Kao klinac sam dosta citao i to vecinom klasike posto je u to vreme do njih najlakse bilo doci. Nesto malo epske i naucne fantastike kada sam uspeo da se domognem necega takvog.

Sada sam uspeo da se organizujem na poslu kada putujem da me voze drugi a da igram igre na prenosnim konzolama dok me voze ne mogu veoma brzo mi pripadne muka. Tako da sam resio da slusam audio klnjige.

Za posetak sam normalno odabrao Witcher knjige jesam li konjusar ili nisam.:D Salu na stranu. Provalim da prve dve klnjige imaju na srpskom pa resih da vidim kako je odradjeno. Veoma sam prijatno iznenadjen kako je covek to odradio tako da sam prve dve knjige kratkih prica odslusao na srpskom. Ostale nastavljam na engleskom.

Posle Witchera najverovatnije nastavljam sa nekom epskom ili naucnom fantastikom. Ima dosta stvari koje sam kao klinac zeleo da procitam a nisam mogao da nabavim. A koliko vidim da se i u poslednjih 20 godina pojavilo dosta taoga sto je vredno citanja.

Posle Witchera najverovatnije nastavljam sa nekom epskom ili naucnom fantastikom. Ima dosta stvari koje sam kao klinac zeleo da procitam a nisam mogao da nabavim. A koliko vidim da se i u poslednjih 20 godina pojavilo dosta taoga sto je vredno citanja.

Šta je na vrhu te liste?

Brandon Sanderson je svakako u planu za slusanje i to pod obavezno. Ali cu najverovatnije odslusati nesto starije. Nesto sto sam kao klinac imao zarku zelju da citam a nisam mogao da nabavim tipa Foundation.

ne kapiram sta je toliko smesno kad neko pogresi?na taj sajt sto sam postavio nisam 3 puta usao za 5 god i nisam ni znao kako se zove sajt dok ga nisam postavio.a mislio sam da amazon ima svoj neki book depository

Izvinjavam se na gresci

Back
Top Bottom