• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Secret Level Book discussion

Dobacio sam do cifre od 35 i dosta toga sam iskopao sa delfejvog sajta, kasnije sam krenuo sa eliminacijom. Kreirao dve nove ''police'' u goodreads i brzo sam smanjio na nekih 12. Puno mi je olaksalo sto sam neke knjige video da mogu u nekom trenutku da iznajmim i da mi nije neophodna kupovina. Na kraju se sve svelo da li cu Cisina ili Cajkovskog i izabrao sam Cisina, tacnije prve dve knjige Earth's Past. Jos sada u petak izlazi treci i poslednji deo te trilogije. Biografija o Kidisu sam zeleo odmah, cak sam hteo tu da ubacim Slesa ali je nema. Te dve knjige trazim od neke 2016.😄 Kupio sam valjda prosle godine na Noc Knjiga prvi deo The Broken Empire, pa sam resio da sada uzmem preostale dve. Zeleo sam trecu knjigu iz Takeshi Kovacs serijala, ali sada mislim da je uzmem neki drugi put. U teoriji bi trebalo da sam miran do narednog oktobra, mada videcemo. Mozda budem imao neku neplaniranu kupovinu.

Iznenadio sam se da sam pre godinu dana u ovo vreme radio istu stvar.😄 Nije mi bilo jasno pre par sati kako sam dosao do nekih naslova prosle godine,

Nova knjiga Neil Stephensona izlazi za 2 nedelje!
Termination_Shock.jpg

Seveneves mu je bio bas odlican, a eto, prodje vec 6 godina...

Ima li negde neki summary za prethodne dve knjige? Imam osećaj kao da je večnost prošla od poslednje, dosta sam zaboravio.

A zamisli ja pročitao sam tri knjige i to treću više manje tad kad je izašla, možda je tad bilo tek 4....

Fina završnica Expanse serijala. Malo over the top, ali nisu sjebali stvar. Bilo je lepo pratiti sve tokom ovih 10 godina. Nemesis Games mi ostaje omiljena u serijalu.
Sad valjda treba još neka novela da izađe za nekoliko meseci i to je to.

Last edited:
Fina završnica Expanse serijala. Malo over the top, ali nisu sjebali stvar. Bilo je lepo pratiti sve tokom ovih 10 godina. Sad valjda treba još neka novela da izađe za nekoliko meseci i to je to.
Brate kad si pre pročitao?

ja jos nisam pola ovog sto je izaslo procitao, nista bacam se sad

Nemoj one kratke priče između njih da propustiš. Nije da su nešto super bitne, ali popunjavaju stvari. Strange Dogs je u stvari bitan zbog nečega što se dešava u poslednje dve knjige, a Churn ti daje Amosov backstory.

Kad smo vec kod knjiga, ima li neko iskustva sa kvalitetno odradjenim audio knjigama... Mislim na kombinaciju kvalitetna knjiga- i neki ljudski glas - bar da nije 'mehanicki'...Jer bukvalno nemam vremena za citanje, a u autu provodim sad i po 2h dnevno (idealna doza -knjige). Nasao sam klasicne ponude na NETu, ali ako neko zna za kvalitetnu bazu...kul!

imas MNOGO kvalitetnih audio knjiga po netu da nadjes, ne znam sta te tacno od zanrova zanima, postavio si presiroko pitanje

Back
Top Bottom