• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Secret Level Book discussion

Uzeo konačno delove koji mi nedostaju. Babylon Ashes zamalo da nije postao pepeo stvarno od vrućine lol

OUNAN2b.jpg

Sad se čeka 9a a to što sam tek na četvrtoj sa čitanjem jbg idemo jako nerdine

LzVQDjF.jpg
Bravo nerdino, imam sve, samo HC od trece.

Sjetih se sad ovog.
1984 (Orvel) i Vrli novi svijet (Haksli)

“In 1984 the lust for power is satisfied by inflicting pain; in Brave New World, by inflicting a hardly less humiliating pleasure.”

I ja sam ga za dva dana nasuo i to sam izdržao da nikad ne pogledam film a i on mi je isto remek. Toliko mi se svideo da sam posle prekršio pravilo i pogledao Stand by Me pre čitanja...

nije mi bas svaka kingova knjiga dobra. dacu sansu mizeri, ali na primer mracna kula mi je nesnosno lose napisana. kao neki delirijum tokom skidanja od narkotika. dok mi je grobje kucnih ljubimaca bilo sasvim solidno.

Procitah ponovo 2. eru Mistborna, spreman sam za finale...

nije mi bas svaka kingova knjiga dobra. dacu sansu mizeri, ali na primer mracna kula mi je nesnosno lose napisana. kao neki delirijum tokom skidanja od narkotika. dok mi je grobje kucnih ljubimaca bilo sasvim solidno.
E i meni kula nije legla. Jedva sam pročitao prvu knjigu.
Dok je npr IT remek-delo.

1. i 2. su dobre.
3. onako.
4. je lagano najbolja
5. meh
6. skoro pa užas, ali ima dobre momente
7. ok, ima smor momenata, ali je izvukao sa krajem

Wind through the keyhole, ok.

Da da znam da je 4. visoko na listama ali treća me spalila tad baš, nekako univerzum i sve baš na silu nisam imao snage dalje

Pa jeste na silu, hteo je da ima svoj epic serijal, svoj LotR, i baš ga je trajhardovao.
4. deo je najbolji jer je prequel koji nema toliko veze sa ludilom u koje je zašao serijal posle 2. knjige.

Slusam trenutni Perdido street station, jakoooo weird

Sent from my Mi 11i using Tapatalk

Ja sam zaboravio da sam pre otprilike godinu dana dodao jos par naslova. Samo sto se nisam slogirao, nije mi jasno kako sam dosao do nekih naslova. Otprilike sam tada narucio Dina trilogiju, pa sam resio da apdejtujem listu.

Nemam pojma sta cu da uzmem. Nabacio sam jedno 15 knjiga, doduse nisu sve za mene. Verovatno uzimam preko delfija, prvo sam mislio Carobna Knjiga.

Uporiste, dva dela iz trilogije Marka Lorensa, Isterivac Djavola, treca knjiga iz serijala Takesi Kovac, Americki Tabloidi, Deca Vremena i Propasti, Noc Demona, Srce Zime, Crno Krilo, Krvavi Meridijan i Pisar Tame. Bas cu da skratim listu, sada hocu da uzmem vise stvari u obzir, pa krecu eliminacije.

Jedna stvar je sigurna, uclanicu se ponovo u gradsku biblioteku ovih dana.

Ja isto planiram Uporište jer konačno ima kršteno izdanje iz jednog dela, a razmišljam da li da uzmem Dinu i ilustrovani gejmotron. Krajnje je vreme da uzmem Reči blistavosti od Sandersona iako su prestali da prevode serijal pa ću morati u nastavku da kradem audio knjige, mada dok ja to završim možda i obnove ugovor :) Ne bih mnogo da trošim, planiram nekih 5-6 knjiga, dosta za sad.
Inače preporuka za Noć demona, meni se baš svidela, možda uzmem i nastavak dok je ovaj popust.

Back
Top Bottom