Ja bi ti preporucio da uzmes xbox kontroler. Meni ce Dualsense primarno sluziti kao kontroler za PS emulatore i po neku igru koja bude imala full support.
Ove igre koje planiram da igram, 95% njih su izasle za ps3, 4 i 5, tako da bi morao dualsense da radi u njima na pc-u, a za ostalih 5% igra koje nisu izasle za playstation, kao sto su zadnji Halo i Forza, za njih ima resenja kako da se povezu preko onog ds4 prog-a, nije mi to cimanje ili preko add non steam game opcije u steam-u, jedino sto bih onda mozda rizikovao nalog na steam-u, jer nemam originale...
Ostalo sto bih igrao je taj ps3 emulator, tako da meni ipak treba playstation kontroler, a i licno ga preferiram u odnosu na xbox-ov, jer ima brzi odziv, ima dopunjive baterije i mnogo vise funkcija nego xbox-ov.
Spreman sam da uzmem, samo me koci jedna zadnja stvar, vidim da za dosta igra po onoj tabeli sto si okacio, zahteva wired konekciju sa PC-em, dakle ne mogu bezicno da igram?
Na sta se tu tacno misli, mora wired da bi koristio neke funkcije tipa adaptive triger i haptic feedback ili da bi uopste radio?
Nije mi problem da nemam te funkcije u nekim igrama, ali da mogu makar bezicno da igram?
Dakle zanima me dal vecinu tih igra koje su izasle za neki playstation, dal mogu bezicno da ih igram na pc-u, van emulatora i steam-a, vec bas narodnjake na PC-u?