• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS3 RPCS3 - Playstation 3 emulator (vesti,development,utisci)

Ja sam mislio u stvari i dalje mislim da su nove igre korak u pravom smeru. Ali sam skoro igrao GoW Ascension pa sam se malo pokolebao. Taj stari gameplay mi je legao kao budali samar toliko da sam pozeleo da se neki buduci GoW vrati korenima.

Za mene bi idealno bilo da sa glavna Gow igra bude kao ove nove ali da odrade i neku sporednu pricu sa starim gameplayem.

Poceo Dante's Inferno preko ovog emulatora, radi odlicno, 4K, 60 fps-a, jako mi se svidja igra za sad, bas lici na GoW, videcemo kako ce biti nadalje...

MGS4 softlock-uje ovde:

ZntJmUO.png

na svim novim verzijama emulatora, svež win i emu ne pomaže. jedino radi na onoj verziji emulatora koja je baš za MGS4.

ostale igre rade normalno.

Probao sam danas konacno DualSense kontroler sve sljaka savrseno.

- Kontroler detektovan nativno kao DualSense.
- Non wired/BT- Radi perfektno.
- Gyro kontrole - Rade perfektno.

Evo malo skrinova iz Killzone 2 (konacno mogu da vidim malo vise od pocetka igre (gyro otvaranje ventila me sputavalo) ).
Jel si za DualSense morao nesto posebno u opcijama da podesavas Gyro ili je dovoljno samo da se kao kontroler iz padajuceg menija izabere DualSense i to je to?

Ja sam samo tako podesio i sve radi super, osim gyro, pa ne znam dal trebam nesto posebno da podesavam ili te igre koje sam probao jednostavno ne podrzavaju gyro... recimo sad igram Goldeneye 007, ocekivao sam da ce raditi gyro, ali izgleda da ga igra ne podrzava...

Jel ta scena u Killzone 2 na samom pocetku kampanje, da upalim na par minuta samo da istestiram dal mi gyro radi...

Jel si za DualSense morao nesto posebno u opcijama da podesavas Gyro ili je dovoljno samo da se kao kontroler iz padajuceg menija izabere DualSense i to je to?

Ja sam samo tako podesio i sve radi super, osim gyro, pa ne znam dal trebam nesto posebno da podesavam ili te igre koje sam probao jednostavno ne podrzavaju gyro... recimo sad igram Goldeneye 007, ocekivao sam da ce raditi gyro, ali izgleda da ga igra ne podrzava...

Jel ta scena u Killzone 2 na samom pocetku kampanje, da upalim na par minuta samo da istestiram dal mi gyro radi...
Koliko se secam Gyro je radio po defaultu kada se izabere dualsense.

Ukratko, RPSC3 tim je počeo sa radom na PS4 emulatoru.
Obzirom koliko su dobro odradili taj PS3 emulator, koji ima komplikovanu arhikteturu, očekuje se da će im biti lakše i ići brže sa PS4 emulacijom, koji ima mnogo lakšu arhikteturu...

Procitao sam danas na njihovom discordu da je ideja da se sledeci emulator zove RPCS-X koji ce biti i za PS5. Znaci PS4/5 u jednom emulatoru posto su arhitekture jako slicne, ali sve je to daleko rekli su tek za par godina da ocekujemo neki veci progres.

GalCiv, one of RPCS3's lead developers has been hard at work improving RPCN, allowing for many more PS3 games to be played online. Not only are more games supported, but we now support adding friends to your RPCN account and inviting them to matches similar to how it worked on PSN on a real PS3!

Some games even have working leaderboards. Check out the RPCN Compatibility List: https://wiki.rpcs3.net/index.php?titl... for a list of all our compatible games that can be played online. Click the title of the game you wish to play to see if any further settings are required.

It is important to note RPCN is still in development and many games cannot be played online. And some games require a custom server to be created by the community (not RPCS3 Devs), in order for online play to be possible. If you'd like to host your own instance of RPCN, the server code is available from here: https://github.com/RipleyTom/rpcn

E odakle skidate PS3 igre? Ja skinuo jednu al mi kaze da nema bootable contenta.

Bas se ovih dana uzeleo OurRuna i Daytone sa ps3 pa se zanimam sa emulatorom. Za igre mi se najbolje pokazao vm lair.

A el ima neki dobar torrent sajt za ove igre jer mrzim kad mi je direct download a igra 16GB i onda na 15GB mi se nesto istripuje konekcija i treba ponovo iz pocetka skidam. Zato su mi torrenti mnogo bolje resenje.

Back
Top Bottom