• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 PC Returnal

Poceh danas.

returnal_202105022025zbjws.jpg

Bas je zanimljivo sklopljen gameplay loop, a o audio/vizuelno/haptic prezentaciji samo reci hvale. Prvog bossa sam dokrajcio sa 1hp. :D

To je prvi bug na koji sam naisao otkako sam uzeo PS5. UE4 streaming okasnio i nije ucitao koliziju na podu na vreme. :D

Na svu srecu, nije mi prekinuo run.

Ako neko bas ima puno vremena, pogledao sam malo i stvarno dobro igra.

Ovo je prvi dan. Treceg dana je dosao do zakljucka da mu je ovo trenutni GOTY.

Sreca pa nije u pitanju poljska igra. Zvonilo bi se samo tako.

Juce su Housemarkćani u 19h izbacili patch koji je kod nekih korisnika permanentno corruptovao save, sav progres bacen u vodu. Par sati kasnije su ga odmah povukli sa PSN-a i obecali brz fix, nisam siguran da li je izasao vec.

Juce [pre 19h] sam imao odlican run, i onda sam u trecem biomu poginuo u maltene prvom fight-u totalno bezveze. No mercy. ☠️ ☠️

Uklonili su to sa poslednjim patchom.

A iskreno igra bi bila skroz dobra za igranje sa keyb&mouse, al nisu to ubacili u igru.

Govorim tiho i nosim Portal Beam sa sobom. :D

Al sam sad pauzirao odlican run. Idem i gazim.

jel mi ona to upravo spoilovala tlou2 na kraju...

Da, nazalost. Mada, sad vec ima bas dosta od kako je TLOU2 izasao, ako si do sad izgurao bez spoilera, svaka cast.

Da, nazalost. Mada, sad vec ima bas dosta od kako je TLOU2 izasao, ako si do sad izgurao bez spoilera, svaka cast.
ja nisam ni primetio spoiler, verovatno sam se isključio kad je bio pomen tlou xD

heh nemoj da gledas ponovo, veliki spoiler....jbt igra je izasla prosle godine, nije stara

Sta je Portal Beam? Koje je to oruzije?
Agument za hollowseeker, lebdeci turret koji bas dobro ostecuje stacionarne protivnike.

Pauzirao sam sad run u kojem me je od smrti spasio parazit koji me ozivi ali mi tada daje 2 jaka malfunctiona. Dao mi je "can't change weapons" i "grabbing items hurts me"... a imam 1hp. :D Super situacija za zadnji nivo. :D

Agument za hollowseeker, lebdeci turret koji bas dobro ostecuje stacionarne protivnike.

Pauzirao sam sad run u kojem me je od smrti spasio parazit koji me ozivi ali mi tada daje 2 jaka malfunctiona. Dao mi je "can't change weapons" i "grabbing items hurts me"... a imam 1hp. :D Super situacija za zadnji nivo. :D

Nisam jos otkljucao taj perk.

Znaci, stigao si do 6og bioma (kazes zadnji nivo). Tezak je, ali 5ti je meni bio tezi. 6 sad uspem da predjem i tako sto otrcim direktno do njega i krenem s pistoljem :) Tako da, ako i nastradas, nije strasno. 5cu preskacem redovno, ne vracam se tamo :) Bio sam jos jednom da pokupim Sunface Fragment i to je to.

Back
Top Bottom