Ako ti je igra na nekom šklj nalogu daj posudi user/pass da i sirotilja probaAaaand done. Zaista odlicna i upecatljiva igra. Definitivno najbolja od Housemarque-a.
![]()
16 smrti u prva tri bioma [ukljucujuci par eksperimentalnih/total fail run-ova u kojima sam brzo poginuo].
With all due respect, igra jeste teska i to dobrano. Igram od ovog vikenda, proletelo 9 sati i jos nisam spicio prvog bosa. Zarazna je ko kovid, i to me tera da je igram vise nego sto bi mozda trebalo pa se slabo fokusiram.
Navikao sam se na kontrole, mada da... nisanjenje obicnim oruzjem je prakticno beskorisno. Kontam da su to isforsirali samo zbog cool feedbacka na triggeru.Kao i Souls igre, jeste teska ali vremenom postaje laksa kad se uhodas. Meni su mnogi drugi rougelikes tezi, recimo, Dead Cells mi je tezi bio…. Za Hades nisam siguran, tesko mi da uporedim.
Kazacu ti ovo - kad sam stigao do drugog bossa, prvi put kad sam ga igrao sam mislio da nema sanse da ga predjem, a cak i ako uspem, sumnjam da cu mnogo dalje stici. A evo, juce sam presao i secret ending
Savet: binduj dodge na L1 i ne skidaj kaziprst s njega, L2 nisanjenje ti ne treba osim kad pucas alt-fire.