• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 PC Returnal

To je Act2 kategorija u kojoj se odmah ide na endboss-a.

Full speedrun od pocetka igre sa novim savegame-om traje preko sat.

Housemarque planira da nastavi sa radom na vecim igrama, hoce da se dokazu da mogu da prave jos bolje igre. Manjim arkadama ce se mozda vratiti u buducnosti.

"Yes, we've been working on two projects previously, and now with Returnal we have of course only one project. It's hard to say if we will continue with one or two projects in the future, but the idea of us now being able to establish ourselves with Returnal will be defining the future type of titles we want to make. The idea is that we now want to show we're not just a "Resogun-studio." We can do all kinds of things, and from our studio's perspective that means that we want to go for these bigger types of experiences. Now, we still love arcade. We still love smaller games as well. Who knows? Maybe 26 years in the future we'll do more of that as well. But that really depends on how successful we are able to build ourselves with the types of experiences that Returnal now is representing."

Housemarque planira da nastavi sa radom na vecim igrama, hoce da se dokazu da mogu da prave jos bolje igre. Manjim arkadama ce se mozda vratiti u buducnosti.

"Yes, we've been working on two projects previously, and now with Returnal we have of course only one project. It's hard to say if we will continue with one or two projects in the future, but the idea of us now being able to establish ourselves with Returnal will be defining the future type of titles we want to make. The idea is that we now want to show we're not just a "Resogun-studio." We can do all kinds of things, and from our studio's perspective that means that we want to go for these bigger types of experiences. Now, we still love arcade. We still love smaller games as well. Who knows? Maybe 26 years in the future we'll do more of that as well. But that really depends on how successful we are able to build ourselves with the types of experiences that Returnal now is representing."
Odlične vesti, podrška

Uspeo sam da predjem act 2. Stucao cak 60 sati a cinilo mi se da je proslo tri puta manje. Stats odmah posle prelaska:

Returnal_20210529015931.jpg

Bitan element mi je bio strategija i kako sto vise iskoristiti resurse. Tipa pokupis sve sto znas da ne mozes maksimizovati kasnije, nesto ostavis za posle borbe, nesto pre kupovine, a nesto pre odlaska u sledeci biom. Najsladje kad imam fix za malfunctione + 30% chance not to lose a consumable i onda backtrackujem do svih very valuable malignant containera i otvaram po dva (tik pred critical) pa fix. :sneaky: Na zadnjem runu u Act 2 sam imao 250% integrity i tri ekstra zivota (parazit, sat i astronauta). Ovo je odlicna ideja ako losije igrate, ali isto vazi ona poslovica sto si tezi teze ces pasti. Najduzi run koji sam upropastio je bio 4 sata...i mislim da sam odmah nastavio.

Prica mi je, onako... Mogli su manje ostaviti nedoreceno, al sta je tu je.

Da, dobra je taktika pametno kupiti iteme posle ciscenja nivoa, ali moze se i bez toga. Igra ima bas dosta odlicnih artefakata i efekata na parazitima, moze se u svakom run-u pronaci nesto bas zanimljivo.

I da, % chance not to lose a consumable je super efekat.

giphy.gif

Danas konacno stignem do drugog bossa u dobrom stanju sa solidnim buildom i health itemom,pauziram u sleep mod konzolu samo da obavim nesto na kratko,konzola pokupi update i restartuje se naravno.Malopre opet ponovim dobar run i naravno pred boss fight EPS odradi svoje,restartuje struju na sec i opet sve propadne,drugi put.Mislim da mi je dosta da ne bih pojeo joypad.Ovu igru i volim i mrzim u istoj vreme :D

Last edited:
What? Ja sam mislio da i PS5 ima neki vid Quick Resumea...

Ne mislim da flejmujem, ali na Xboxu to radi i kada konzolu isčupaš iz struje. Okej, možda malo flejmujem....

Na XSS sam navikao da stavim neki veci dload i ugasim konzolu na shut down,posle kada upalim igra je uredno skinuta na hard.Sa ps5 sam to pokusao i sve sto dobijem je resume dloada gde je stao pre gasenja,tj mora da ide u sleep mode da bi se nesto skidalo.Mozda samo ja ne umem to da podesim na ps5 ili ta opcija ne postoji,nemam pojma.

@Nikola22 Iskljuci opciju da konzola sama instalira update-ove.

What? Ja sam mislio da i PS5 ima neki vid Quick Resumea...
Odakle ti to? PS4 i PS5 imaju redovni Rest Mode. Radi dobro, ali ne moze da prezivi prekid struje.

Xbox snima trenutni ram na hard disk i sve procese iz CPU-a iz VM-a od video igre, pa zato moze da prezivi nestanak struje.

Ma ne, znam to za quick resume, ali mislio sam da isto važi i za čupanje iz struje zbog ultra brzog SSD-a.

Evo pomoci za one koji prelaze act2

Korenje se respawnuje posle upotrebe teleporta. Verovatno ce ovo da uklone u nekom buducem patchu.

Last edited:
Back
Top Bottom