Pa ako nema VR onda je mogla igra biti iz treceg lica ili mozda imati normalan FoV i animacije oruzija za pocetak ako je vec iz prvog licaSta ste zapeli za taj VR jebo VR. Maj i jun su rezervisanji za RE Village i Days Gone![]()
Horor u VR-u je next-level experience, a RE7 je bio fantasticno optimizovan za VR. Totalno druga igra sto se samog osecaja igranja tice.
Pa ako nema VR onda je mogla igra biti iz treceg lica ili mozda imati normalan FoV i animacije oruzija za pocetak ako je vec iz prvog lica![]()
Za sedmicu je morao mod i hex editor da radi koliko se secam. Nista komplikovano al ajd.Pa valjda ce na PC-u biti podesavanje FoV-a.
Nisam igrao narodnjaka, PC verziju sam igrao onu Gold (sa svim dlcevima). Ultra Wide fov i reza su zahtevali mod i hex edit. Isao je prvo neki fix pa onda preko hex editora da se doda rezolucija za UW monitor. Sto je najgore steam vidi taj app/mod kao cheat. Ali klasika za jap dev igre, MGS 5 sam takodje morao slicnom metodom da sredim da bi UW radio normalno jbga.Onda izgleda da je do narodnjaka - sve sredjeno.![]()
ja imam bez heks editora na steam.Za sedmicu je morao mod i hex editor da radi koliko se secam. Nista komplikovano al ajd.