Ovo što si napisao ide u prilog koje konzole?2 TFLOPS-a više (očito da novija arhitektura ne može nadoknaditi toliki deficit), dodatna 2GB RAM memorije, 102GB/s veći 'bandwidth', 1280 GPU shadera više. Plus činjenica da BC naslovi 'vide' konzolu kao One S a ne One X to i potvrđuje. Šta nije jasno?
U prilog stare, ali novi gpu je moderniji.Ovo što si napisao ide u prilog koje konzole?
Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока
Ne bih 3-4% više performansi nakon 2 godine nazvao nekim kolosalnim uspjehom. Na Series S-u nemaš ni tolike 'real world' dobitke. Kako rekoh, barem BC naslovi ne bi trebali raditi u One S modu da se radi o jačem hardveru.RX 5700 u igrama jaca od Vege 64
Ja sam skoro probao,ali kod mene ono okretanje nije dobro ostarilo.Ja se slazem sa Giletom mega je glupa prica u RE4 ali zato atmosfera i akcija kidaju, jedva cekam da onaj lik izbaci HD pack na leto sa zadovoljstvom cu da stucem cetvorku po ko zna koji put.
Super je demo.
3D virtual sound podrska za slusalice bas daje dobro pozicioniran zvuk na PS5, mora da se ukljuci u opcijama. U onoj visokoj travi gde se seta par infected-a, tacno sam mogao da im detektujem lokacije samo preko zvuka, i random zvukovi okruzenja svuda oko mene su fino dizali atmosferu.
Steta sto jos nisu spomenuli VR mod.
Super je demo.
3D virtual sound podrska za slusalice bas daje dobro pozicioniran zvuk na PS5, mora da se ukljuci u opcijama. U onoj visokoj travi gde se seta par infected-a, tacno sam mogao da im detektujem lokacije samo preko zvuka, i random zvukovi okruzenja svuda oko mene su fino dizali atmosferu.
Steta sto jos nisu spomenuli VR mod.