• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PC Resident Evil VII.l.AGE

Preskocicu demo koji na xbox-u izlazi 2.maja. Strpicu se do 7.maja i uzivati u igri. Jedva cekam!

Lepo su uboli setting svidja mi se samo mi je i dalje zao sto nije iz treceg lica ako vec nece imati VR support. Al dobro odigracu svakako kad dodje na red.

Sta ste zapeli za taj VR jebo VR. Maj i jun su rezervisanji za RE Village i Days Gone 😎

Sta ste zapeli za taj VR jebo VR. Maj i jun su rezervisanji za RE Village i Days Gone 😎
Pa ako nema VR onda je mogla igra biti iz treceg lica ili mozda imati normalan FoV i animacije oruzija za pocetak ako je vec iz prvog lica :)

Horor u VR-u je next-level experience, a RE7 je bio fantasticno optimizovan za VR. Totalno druga igra sto se samog osecaja igranja tice.

Slazem u potpunosti ali i dalje zelim da znam zasto je FoV premali i zasto je animacija oruzija izgleda onako ako vec RE VIII nije VR supported/developed igra :D
Za sedmicu potpuno razumem zasto su fov i aniamacije onakve.

Pa ako nema VR onda je mogla igra biti iz treceg lica ili mozda imati normalan FoV i animacije oruzija za pocetak ako je vec iz prvog lica :)

Pa valjda ce na PC-u biti podesavanje FoV-a.

Sad sam proverio, bilo je:

g9mjd4.png

Onda izgleda da je do narodnjaka - sve sredjeno. :D

Last edited:
Onda izgleda da je do narodnjaka - sve sredjeno. :D
Nisam igrao narodnjaka, PC verziju sam igrao onu Gold (sa svim dlcevima). Ultra Wide fov i reza su zahtevali mod i hex edit. Isao je prvo neki fix pa onda preko hex editora da se doda rezolucija za UW monitor. Sto je najgore steam vidi taj app/mod kao cheat. Ali klasika za jap dev igre, MGS 5 sam takodje morao slicnom metodom da sredim da bi UW radio normalno jbga.

Ovaj fix na yt snimku je radio do nekog updejta igre posle je morao neki drugi da se koristi(taj drugi steam detektuje kao cheat) + dodavanje rezolucije kroz hex

Hex guide

Screenshot (4).png

A evo ga i drugi FoV fix (koji je radio kasnije sa late verzijama igre)

Screenshot (4).png

Da ne gresim dusu zadnji wave jap igara je imao native uw rezolucije tako da su na pravom putu jos samo da pocnu da ubacuju AA u igre (Nioh2 nema AA osim ako ne forceujes sam iz NVpanela) i sve ok.

Onda moguce da su to pre godinu-dve ubacili kroz poslednji update igre. Ovaj narodnjak (Fitgirl repack) je takodje update-ovan.

Batali te glupe sajtove i ne brigaj! Village je prakticno iste zahtevnosti kao RE2 i RE3 Remake, guraces je bez problema u 1080p 60fps skoro na max podesavanjima.

Back
Top Bottom