takodje poput RE4...price i intrige nece faliti, tako da ostaje da strpljivo sacekamo 7.maj.
Ah da, taj RE4, poznat po prichi i intrigama.

takodje poput RE4...price i intrige nece faliti, tako da ostaje da strpljivo sacekamo 7.maj.
Ozmund Sadlerrrr..ne kenjaj Gile, odlicna prica i atmosferaAh da, taj RE4, poznat po prichi i intrigama.![]()
E pa vidis meni su retardine igre tipa Persona, Disco Elysium, Final Fantasy i ostala jrpg bulshitsOdlichna pricha? Ma daj, od samog starta je chista retardacija - kidnapovana tjerka predsednika amerike, ajmo poslati jednog lika da reshi to. Sve nakon toga samo produbljuje retardaciju.
Jako retardirana prica, sa sve mini Napoleonom.
Ali je zabavna igra, samo Japanac ume tako debilan zaplet i radnju da osmisli.
E pa vidis meni su retardine igre tipa Persona, Disco Elysium, Final Fantasy i ostala jrpg bulshits
Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока
Ko spominje tu igru?A cek cek...a kako onda ozbiljno shvatiti pricu u FF ??
European Extreme''According to a new rumor, the upcoming Resident Evil Village may have an unlockable difficulty mode that's designed to be extremely challenging.''
![]()
Resident Evil Village Leaks 'Extremely Difficult' Unlockable Mode
According to a new rumor, the upcoming Resident Evil Village may have an unlockable difficulty mode that's designed to be extremely challenging.gamerant.com
Jel si ispunio svoju građansku duznost i preorderovao igru? [emoji1]
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Jel si ispunio svoju građansku duznost i preorderovao igru? [emoji1]
Ukrasce se, nisu zasluzili ni dinar posle brljotine sa DMC5.Jok dobili su pare za remaster dvojke i trojke ovo ce da ceka neko snizenje nisam nesto zainteresovan![]()
Poremecen ekosistem cim je doslo do toga da Boki krade a ja kupujem igre [emoji1]Ukrasce se, nisu zasluzili ni dinar posle brljotine sa DMC5.