• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PC Resident Evil VII.l.AGE

Odlichna pricha? Ma daj, od samog starta je chista retardacija - kidnapovana tjerka predsednika amerike, ajmo poslati jednog lika da reshi to. Sve nakon toga samo produbljuje retardaciju.

Jako retardirana prica, sa sve mini Napoleonom :D.
Ali je zabavna igra, samo Japanac ume tako debilan zaplet i radnju da osmisli.

Odlichna pricha? Ma daj, od samog starta je chista retardacija - kidnapovana tjerka predsednika amerike, ajmo poslati jednog lika da reshi to. Sve nakon toga samo produbljuje retardaciju.
E pa vidis meni su retardine igre tipa Persona, Disco Elysium, Final Fantasy i ostala jrpg bulshits

Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока

Jako retardirana prica, sa sve mini Napoleonom :D.
Ali je zabavna igra, samo Japanac ume tako debilan zaplet i radnju da osmisli.

Bash to. RE4 je super zabavna igra, ali prichu ne bi trebalo ozbiljno shvatiti (nemogutje je).

E pa vidis meni su retardine igre tipa Persona, Disco Elysium, Final Fantasy i ostala jrpg bulshits

Chini mi se da meshash pojmove igra i pricha u igri. Nigde nisam rekao da mi je RE4 igra retardirana, vetj pricha u igri.

A cek cek...a kako onda ozbiljno shvatiti pricu u FF ??

A cek cek...a kako onda ozbiljno shvatiti pricu u FF ??

Ko spominje tu igru?
Ovo je Resident Evil thread, pricha se o RE 7, ali smo skrenuli ka RE4. Ne uplitji druge igre, tj. ne pomeraj golove :D

Nemoj da mi vređas igru i Capcom [emoji1]

@Chodex Tetris ima bolju i kompleksniju pricu od RE serijala i to kaze neko ko obozava RE igre. Cist cheesy B horror , i to je ono sto je dobro u vezi RE serijala.

Jel si ispunio svoju građansku duznost i preorderovao igru? [emoji1]

Jok dobili su pare za remaster dvojke i trojke ovo ce da ceka neko snizenje nisam nesto zainteresovan day1 da igram ovo :)

Ukrasce se, nisu zasluzili ni dinar posle brljotine sa DMC5.
Poremecen ekosistem cim je doslo do toga da Boki krade a ja kupujem igre [emoji1]

Back
Top Bottom