JackRaid04
Deus Ex Manjina
- Reaction score
- 5,371
Ide jak Mikro Gas
Mislim da je on mislio na RGB modovanje monitora, pošto mu monitor ne podržava trenutno RGB ulaz. Mislim da ne podržava ni komponentni i da je svideo najviše što može, u tom čučnju grmi zec.Sta ima da rgb modujes ps2? I dobar ps1 rgb scart kabl ce ti raditi posao.
Sent from my Mi 11i using Tapatalk
Voleo bih da mislim da sam odradio research pre nego sto sam narucio japansku masinu, ali ocigledno nisam odradio dovoljno dobar researchPAL Wii bi trebalo da podrzava s-video, samo treba da se promeni region.
Ako sam ja kao klinac mogao igrati Captain Tsubasu na Famicomu na Japanskom mozes ti Gameboy Cameru danasStigle nove nabavke iz japana. Kretnn....zaboravio sam da ce kamera biti na japanskom.
A aurora shell za game boy je nesto najlepse sto sam video u poslednje vreme. Nemoguce je uslikati lepo tu promenu boja.
View attachment 6718
Stigle nove nabavke iz japana. Kretnn....zaboravio sam da ce kamera biti na japanskom.
A aurora shell za game boy je nesto najlepse sto sam video u poslednje vreme. Nemoguce je uslikati lepo tu promenu boja.
View attachment 6718
Imaju verzije za vecinu konzola, medjutim traze da se koriste ekrani originalnih proporcija. Zato sam i ubacio ovaj bivert ekran umesto ips posto su oni (moji funnyplaying)11% veci.To mora da je najlepši klasični Game Boy kojeg su moje oči ikada ugledale.
To bkv važi za svaki ivamark šelovan gb gbc i gbaTo mora da je najlepši klasični Game Boy kojeg su moje oči ikada ugledale.
Ja sam driveru platio blizu 100e, ne secam se detalja.Originalni stoji u ps2 evo 15+ godinaSecam se da sam ga platio neku suludu cifru tada. Javi kakvi su cajnezi, mogao bi biti i brzi od ata verzije.
Sent from my Mi 11i using Tapatalk