• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Recent GET!

Stigao mi danas s-video kabl za PS2... na moje veliko odusevljenje, radi kako treba, ja ovakvu sliku na PVMu do sada nisam video- bez RGB modovanja ovo je najbolje sto moze da prikaze. Toliko sam se odusevio slikom da sam odmah otrcao i narucio japanski Wii, haha :D

Moze se reci da mi se kvalitet slike dosta... s-video, hahaha okej napustam prostoriju

Screenshot 2022-11-16 002257.jpg

Attachments

• Screenshot 2022-11-16 002532.jpg
    Screenshot 2022-11-16 002532.jpg
    145.4 KB · Views: 18
  • Screenshot 2022-11-16 002517.jpg
    Screenshot 2022-11-16 002517.jpg
    122.5 KB · Views: 18
Sta ima da rgb modujes ps2? I dobar ps1 rgb scart kabl ce ti raditi posao.

Sent from my Mi 11i using Tapatalk
Mislim da je on mislio na RGB modovanje monitora, pošto mu monitor ne podržava trenutno RGB ulaz. Mislim da ne podržava ni komponentni i da je svideo najviše što može, u tom čučnju grmi zec.

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

PAL Wii bi trebalo da podrzava s-video, samo treba da se promeni region.
Voleo bih da mislim da sam odradio research pre nego sto sam narucio japansku masinu, ali ocigledno nisam odradio dovoljno dobar research :D
*edit* u svakom slucaju deluje mi da je bolje da eksperimentisem sa region changerom na sekundarnoj masini, ovo sto imam je moj Wii kupljen nov i ima sentimentalnu vrednost ;)

Stigle nove nabavke iz japana. Kretnn....zaboravio sam da ce kamera biti na japanskom. 😏
A aurora shell za game boy je nesto najlepse sto sam video u poslednje vreme. Nemoguce je uslikati lepo tu promenu boja.

IMG_20221117_110519629~2.jpg

Last edited:
Stigle nove nabavke iz japana. Kretnn....zaboravio sam da ce kamera biti na japanskom. 😏
A aurora shell za game boy je nesto najlepse sto sam video u poslednje vreme. Nemoguce je uslikati lepo tu promenu boja.

View attachment 6718
Ako sam ja kao klinac mogao igrati Captain Tsubasu na Famicomu na Japanskom mozes ti Gameboy Cameru danas :D

To mora da je najlepši klasični Game Boy kojeg su moje oči ikada ugledale.
Imaju verzije za vecinu konzola, medjutim traze da se koriste ekrani originalnih proporcija. Zato sam i ubacio ovaj bivert ekran umesto ips posto su oni (moji funnyplaying)11% veci.
Pearlescent white isto deluje kul....jedino su kinezi posle 11.11 zadigli cene.
RSD 1,693.82 | High quality shell kit for Gameboy. Suitable for DMG 2.6-inch IPS 2.45-inch original LCD

Originalni stoji u ps2 evo 15+ godina :D Secam se da sam ga platio neku suludu cifru tada. Javi kakvi su cajnezi, mogao bi biti i brzi od ata verzije.

Originalni stoji u ps2 evo 15+ godina :D Secam se da sam ga platio neku suludu cifru tada. Javi kakvi su cajnezi, mogao bi biti i brzi od ata verzije.

Ja sam driveru platio blizu 100e, ne secam se detalja.

Imam isti kinez par godina, radi ok...nemam sa cime da ga poredim jbg, sigurno je bolji od diska.

Back
Top Bottom