• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Recent GET!

hmmm zanimljivo, onda mi je pogresno rekao lik koji mi ga je poklonio uz neku kupovinu.
To je samo adapter koji pretvara UK utikač u onaj kakav se koristi kod nas. Da bi koristio neki uređaj koji je namenjen za američko tržište tj. koji radi na naponu od 110V na našoj struji, morao bi da koristiš tzv. step down voltage konverter (iz 220V u 110V), npr. kao ovaj na slici. U obnutom slučaju, da bi koristio uređaj koji radi na naponu od 220V u Amerikama, treba ti step up volt. konverter, koji pretvara voltažu iz 110V u 220V.

M6402022_I2.jpg

To je samo adapter koji pretvara UK utikač u onaj kakav se koristi kod nas. Da bi koristio neki uređaj koji je namenjen za američko tržište tj. koji radi na naponu od 110V na našoj struji, morao bi da koristiš tzv. step down voltage konverter (iz 220V u 110V), npr. kao ovaj na slici. U obnutom slučaju, da bi koristio uređaj koji radi na naponu od 220V u Amerikama, treba ti step up volt. konverter, koji pretvara voltažu iz 110V u 220V.

M6402022_I2.jpg
Pri čemu ti uređaji imaju maksimalnu radnu snagu, kada bi u njega utakao npr toster ili fen, samo bi se zapalio. Ovo sa slike je za digitalnu elektroniku 😀

Pri čemu ti uređaji imaju maksimalnu radnu snagu, kada bi u njega utakao npr toster ili fen, samo bi se zapalio. Ovo sa slike je za digitalnu elektroniku 😀
To jeste, konkretno max. load konvertera sa slike je 45W (pogodan je za npr. retro konzole), nije za uređaje koji imaju veću radnu snagu. Ovaj sam naveo samo kao primer, naravno nisu svi konverteri isti, ima raznih modela sa različitim specifikacijama.

Like Wars 2022 tema me podseti da nisam ovde odavno ništa kačio, pa valja malo podići post/like ratio.

Sada sam sertifikovani poljski konjušar 🇵🇱🇵🇱🇵🇱
sRPIiU1.jpg

d5IAyFC.jpg

Sajam knjiga + neke akcije pre sajma. Zalego sto dok sam sve knjige položio :)
qKRjPVH.jpg

u6jHPfD.jpg

^ Jako lepo izgleda ovo izdanje. Kutija je baš lepa, kao i korice. Ima nešto i ilustracija. A čak sam i bookmarker dobio.

Poljski sex robot game, kako je jedan uvaženi gejming novinar opisao... i japanski sex robot game :D
OuArXG2.png

Ovo sam već kačio u temi o tastaturama, ali nije zgoreg ponoviti zarad lajkova #likewars2022
28FZ9wK.jpg

Last edited:
Stiglo ovo danas, zajedno sa jos jednim PS2 kome radi laser za razliku od mog starog (za koji se ispostavilo da je na neku foru NTSC SCPH-75001 iako sam bio na smrt ubedjen da imam PAL 90xxx :D :D)

IMG_20221108_101453.jpg

Takodje update za degausser, ne radi uopste :(
Otvoricu ga da vidim mogu li nesto da uradim, ne bi smeo da bude nesto komplikovan unutra.

Back
Top Bottom