• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Recent GET!

Evo malo stripova u poslednje vreme što sam nabavio , čekam još jednu turu :D

IMG_20210113_183723876_HDR.jpg

I prva manga koju sam kupio Mobile Suit Gundam The Origin I Activation. Narucio jednu stigle dve kopije tj. Prva nije stigla 4 meseca ,pa sam im poslao mail i poslali mi drugu kopiju i onda su naravno u razmaku od nekoliko dana stigle obe kopije. Jednu cu verovatno prodati po nekoj random ceni , ako nekog interesuje nek se javi.

1.jpg
IMG_20210113_183454524_HDR.jpg
IMG_20210113_183542947_HDR.jpg
IMG_20210113_183556325_HDR.jpg

Last edited:
ja sam prezadovoljan huawei watch dvojkom. ne onim gt djubrima, bas dvojkom. izgleda kao pravi sat, mogu da bacim oko na notifikacije i da imam goldeneye watchface, nista mi vise ne treba.

lancano podleganje hajpu :D @Zegota

wq24foY.jpg

Meni vratili pare, knjiga nije stigla posle 3 i po meseca, prvi put mi se desilo.

Sent from my Pixel 3a using Tapatalk

Steta , prosle godine haos sa cekanjem i gubljenjem paketa. Ovo mi je prva porudzbina ove godine i sve stiglo u jednom danu sokiran sam bio jutros.

@Ivamark
Stignes ti nesto i da igras na svim tim platformama ili si ko ja, samo umesto listi sakupljas hardver :D

BTW ja nikada necu skontati kako su vam ti providni shell-ovi za bilo sta lepi, meni ruznije od toga ne moze biti nebitno sta je :D

ubija me malo ovaj ekran sto je panel nakrivo :ROFLMAO:
ako mislis na ovu nalepnicu na metalu, tako je OG nintendo postavio, pa sam tako i ostavio. :D
@Ivamark
Stignes ti nesto i da igras na svim tim platformama ili si ko ja, samo umesto listi sakupljas hardver :D

BTW ja nikada necu skontati kako su vam ti providni shell-ovi za bilo sta lepi, meni ruznije od toga ne moze biti nebitno sta je :D
Ma kakvi za tebe sam pro gejmer igram ja vecinu stvari koju imam koristim, osim ps2 i xbox classic. 🤣
Ali opet kada vidim koliko neki ljudi igraju shvatim da mozda imam previse hardvera.

Stigla mi je danas Ornata V2 i Basilisk X Hyperspeed

Posle ću zakačiti sličke neke

Shta tachno taj air purifier radi? Bukvalno to shto mu je u imenu? Recimo, otvorim prozor i krene da uletje smrad spaljenih kerova od vani i to chudo mi ochisti vazduh. Vishe mi ne smrdi soba na spaljene pse? Ako neko pushi u sobi, da li i to prochisti?

Shta tachno taj air purifier radi? Bukvalno to shto mu je u imenu? Recimo, otvorim prozor i krene da uletje smrad spaljenih kerova od vani i to chudo mi ochisti vazduh. Vishe mi ne smrdi soba na spaljene pse? Ako neko pushi u sobi, da li i to prochisti?
Ne znam za cigare, ali trebalo bi da uklanja smrad, mirise od kuvanja, i čisti vazduh od tih sitnih čestica. Juče sam ga testirao i stvarno deluje čistije vazduh, u smislu da mi se nos ne zapušava više :)

Moze i za spaljene kerove (nisam znao da i vi u Su imate ovaj problem), cigare i kuvanje... ali je fokus na ono sto ne vidis, niti ima miris...
Kuvanje mislim da urnise filter... I nekako nisam siguran da je stetno? Za cigare... ako vec pusis, pm2.5/10 bas i nije neki problem (eto za 2nd hand smoke)...

Ja imam i mali (los) jonizator vazduha... i kad to ukljucim stvarno osetim "svez planinski miris" (ili bar sto mi mozak detektuje tako).

Back
Top Bottom