• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Recent GET!

Moze i za spaljene kerove (nisam znao da i vi u Su imate ovaj problem)
U pojedinim delovima grada ljudi stvarno lozhe sve i svashta. Shto je najcrnje, ja sam u "boljem" delu grada gde su novi stanovi, nove zgrade, ali i dalje, na zhalost, ima siromashnih koji su tu decenijama i oko njihovih kutja je niklo sve to novo, a oni i dalje lozhe gume i machke. :(

A ostalo, vishe me zanimalo shta tachno radi taj uredjaj. Recimo, kada stavim vesh da se sushi u drugoj sobici, zamirishe mi ceo stan na prashak za vesh. Reshava li i to? :D

Ne znam za cigare, ali trebalo bi da uklanja smrad, mirise od kuvanja, i čisti vazduh od tih sitnih čestica. Juče sam ga testirao i stvarno deluje čistije vazduh, u smislu da mi se nos ne zapušava više :)

Damn, kontam da i meni onda treba to cudo, posto mi se cesto random zapusi nos iako nisam prehladjen :D

@shinbojan
Na radijatore u stanu, nemam pojma mozda je do toga, npr dok sam napolju i setam nos mi se odmah otvori, vratim se u stan posle pola sata ponovo semizapusen :D

@shinbojan
Na radijatore u stanu, nemam pojma mozda je do toga, npr dok sam napolju i setam nos mi se odmah otvori, vratim se u stan posle pola sata ponovo semizapusen :D

Mozes da probas DIY resenje - stavi neke posude sa vodom na radijatore ili cak i mokar peskir i vidi da li ti pomaze.
Zbog slicnog problema sam ja uzeo ovlazivac vazduha.

Super je Mi Purifier. Ceo život imam hronične upale sinusa i mislim da mi je ove godine bilo bolje (kupio jesenas). Videćemo sledećih godina dal se poklopilo nešto ili je do njega. Kuriozitet: ne meri više od 600, na toliko ga nasvira smešna cigara.
Usput, u Čačku je jutros bilo tipa 1200 o_O

Shta tachno taj air purifier radi? Bukvalno to shto mu je u imenu? Recimo, otvorim prozor i krene da uletje smrad spaljenih kerova od vani i to chudo mi ochisti vazduh. Vishe mi ne smrdi soba na spaljene pse? Ako neko pushi u sobi, da li i to prochisti?
vuče vazduh u sebe i provlači ga kroz ~5 finih filtera koji zaustavljaju razne sitne čestice, te iz njega vazduh izlazi čistiji.

postoje i druge "tehnike pročišćavanja", ali su uglavnom šarena laža, poput čišćenja UV zracima, čiji emiteri zapravo izbacuju ozon u vazduh, koji je štetan.

Realno mozes to i sam da napravis, ako si bas zaludan :).
Bacio sam danas pogled na aplikaciju, filter cu menjati za oko 4 meseca.

29 dana kada je krenuo iz Ukrajine, od toga 20 dana je bio paket na carini.
Doduse ja sam uzeo za BF kada je bilo 20% popusta pa sam cekao i 20 dana da uopste posalju paket.Prodali su vise nego sto su imali zaliha.
Prakticno 49 dana ukupno.

Aj baci neki link za to.
Ovaj imam (tj dobio sam ga). Samo je ovo za neki mali prostor, tipa spajz.
Sta radi i da li radi - ne znam. Nisam bas ulazio u detalje.
Ali da prijatno mirise - definitivno.
(opet mozda je individualno?)

Kod nas u kraju pale plastichne boce i lesheve.
U mom starom kraju su bukvalno palili leseve
do pre koju nedelju...

@shinbojan
Ne treba ti nista specijalno

29 dana kada je krenuo iz Ukrajine, od toga 20 dana je bio paket na carini.
Doduse ja sam uzeo za BF kada je bilo 20% popusta pa sam cekao i 20 dana da uopste posalju paket.Prodali su vise nego sto su imali zaliha.
Prakticno 49 dana ukupno.
sa kog sajta si poručio?

Kakvi su to uopste switchevi?

Meksi su i nisu toliko clicky kao kod ciste meganicke. Hybrid mecha kako oni zovu, jako udobno za kuckanje i igranje. Nije bucno niti nemam pojma sta, a to je ono sta me ubija kod mehanicke. Mislim da je i hod manji, treba da uporedim sa ovu Blackwidow sto mi stoji upakovana jos uvek

f8162e6da5ac777e0fb04c21ac0aadf1.jpg

5982940a26d0fb9a37087f925d07ae84.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

ja se i dalje razmišljam između njega i ez flash omega. da li zaista ima prednosti pući tu razliku u ceni?

hm, sve zavisi koliko jeftinu postarinu mozes da nadjes na aliexpress trenutno? Znam da je za ez flash omega bila sumanuta.
Na everdrive.me ja mislim da je 5$ tracked postarina. Ako ti nije hica mozda da sacekas godisnju BF rasprodaju svake godine imaju tipa 2 nedelje 20% popusta na sve artikle.
Jedina ovako znacajna razlika je sto je everdrive kuciste kvalitetnije i sto everdrive ima mnogo manji uticaj na trajanje baterije.

vidim sad da je izašao ez flash omega definitive edition, uz pojačanu cenu...

još jedno pitanje, vidim da se može naći i na ebayu, misliš da je manje sigurno od aliexpress? :D

Back
Top Bottom