@Teoreticar e pa jebem se cijeli dan sa ovim Macom

Prvo sam naivno mislio da ce transfer podataka da radi kako treba. Zakacio sam da prebaci i podesavanja i tu se izgleda nesto zalomilo pa je poceo da glitchuje. OK, nista, obrisacu sve sa Maca i prebaciti manuelno ono sto mi treba.
Nazalost, naletim na bug gdje mi na koraku kada se kreira korisnik izbaci gresku da ne moze da se koristi navedeni username. OK, probam par razlicitih, ista greska. Reboot. Pokazuje mi se ekran sa korisnicima koji su ipak napravljeni ali se ne mogu ulogovati jer ne prihvata lozinku. Brisanje ponovo, ponovo isti problemi.
Online nailazim na identican problem koji su imali i drugi korisnici jos od ere prije 2010 godine, lol

Pokusavam ko mutav jedno 3-4 metode za popravak i ne ide.
Na kraju ubodem da Apple ima bug u svom servisu pa nekada nije u stanju da doda novi uredjaj sa istim identifikatorom u AppleId. Obrisem uredjaj u AppleId podesavanjima, prodjem sve, nece. I onda finalni kombo brisanje iz AppleId + resetpassword is terminala. Evo ga napokon proradi - instaliram aplikacije sad.
Masina leti ali eto imao sam srecu da naletim na ovo sranje sa instalacijom. Htjedoh da sebi olaksam na kraju izgubih par sati zahvaljujuci Appleu.