• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Recent GET!

Odakle nabavljujete konzole u ovakvom stanju? Definitivno bih i ja uzeo jedan mint PS2.
Ovu konkretno sa KP. Iako deluje mint laser joj nije radio ali sam to sredio. Kutija je malo pocepana odozgo gde se otvara ali je sama konzola u lepom stanju.

So long Intel, hello AMD! :giggle:

View attachment 14488
Izgleda kao laser break iz Transformersa taj fazon na kutiji sa grafičkim :)
Inače meni stigli mastersu
Leač je vrhunski kao i triklopsa,mekanek je ok kao i Batler armor he man.
f85ab3f8beda486e23472b1ec21300a5.jpg
7ffcf75a18c9bacb0d22dd973495081a.jpg
539ec61992601a61401dd52179bc26f9.jpg
c0a5e0a2a9675a4d8ffd2271a32e27f5.jpg

Послато са WP26 помоћу Тапатока

Testiram malo nove slušalice20240614_143211.jpg

Sto se tice namene, tačno ono što mi treba, pristojan zvuk koji mogu komotno da nisam po kući i priključim na brzaka gde mi treba, komp, tv, telefon, konzola.
Ono što mi se nimalo ne svidja je kombinacija malih jastučića i jake opruge, baš osetim nelagodan pritisak na uho. Da li je ovo stvar navike, i ako nije, jel može lako da se stavi veći krug koji potpuno poklopi uho bez dodira ?

Testiram malo nove slušaliceView attachment 14491

Sto se tice namene, tačno ono što mi treba, pristojan zvuk koji mogu komotno da nisam po kući i priključim na brzaka gde mi treba, komp, tv, telefon, konzola.
Ono što mi se nimalo ne svidja je kombinacija malih jastučića i jake opruge, baš osetim nelagodan pritisak na uho. Da li je ovo stvar navike, i ako nije, jel može lako da se stavi veći krug koji potpuno poklopi uho bez dodira ?
1718373733774.png

Testiram malo nove slušaliceView attachment 14491

Vidi se da nis nosio Sennheiser HD 415 :D
Havikneš se donekle sa vremenom ali nikada nije nešto udobno. Posebno ako nosiš naočare, uši vremenom (par sati) počnu da baš bole. Jedini lek je navika i veće izvlačenje slušalica iz rajfa da bi bile fleksibilnije i manje pritiskale.

Zar ne mozete da razvucete slusalice? Nadjete neki pravougaonik koji je (primetno) siri od vase glave i drzite slusalice na njemu dok ih ne koristite. Vremenom bi pritisak trebalo da popusti.

Zar ne mozete da razvucete slusalice? Nadjete neki pravougaonik koji je (primetno) siri od vase glave i drzite slusalice na njemu dok ih ne koristite. Vremenom bi pritisak trebalo da popusti.
Ako se suviše opuste "on ear" slušalice krenu da se šetaju što ih čini neupotrebljivim.

Ja moje slusalice mogu ceo dan da nosim na glavi i da ih ne osetim.
Nekad i zaboravim da su mi na glavi, koliko su lagane i udobne.
Najudobnije slusalice koje sam ikad imao.

Ja moje slusalice mogu ceo dan da nosim na glavi i da ih ne osetim.
Nekad i zaboravim da su mi na glavi, koliko su lagane i udobne.
Najudobnije slusalice koje sam ikad imao.

A to su?

Ispod mog avatara ima ikonica za moju specifikaciju...
Jeste da mi je bilo lakse da samo napisem, ali mi je krivo sto se na tu funkciju i mogucnost totalno zaboravilo :(

ne radi na mobilnom, napiši čoveku koje slušalice koristiš.

Eto, posle toliko godina još nešto naučim.

Elem, Sennheiser 558 su "Over Ear" tj idu oko ušiju i imaju baš debele mekane sunđere. 415 ima tanke sunđere i idu na uši, ne oko njih. Ove JBL idu isto tako na uši i deluje mi iz opisa kao tvrđi materijal od 558.

Back
Top Bottom