• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Recent GET!

@TwiSteR

MB - Asus ROG Strix B550XE Gaming WiFi;
CPU - Ryzen 5 5600 (6c/12t) 3.5GHz-4.4GHz
CPU Cooler - CoolerMaster Hyper 212 Black Edition;
RAM - Corsair Vengeance Pro RGB 32gb (2x16gb) @ 3600mhz;
GPU - Sapphire Nitro+ RX5700XT 8gb 256bit;
PSU - Gigabyte G850PM 80 gold, modular 850w;
SSD - M.2 Kingston A2000 (1tb) + Samsung Evo 850 (250gb) + Kingston A400 (480gb)
Case - Thermaltake V200 RGB (4 fans pre-installed)
Case Fans -
2x NZXT F120Q (UP);
3x Thermaltake F120 RGB (FRONT);
1x Thermaltake No RGB (BACK);

Probio se kroz poplave u Njemačkoj 😄

WhatsApp_Slika_2024-06-07_u_11.40.43_0ccc928c.jpg

Miž :)

1718181887317.jpg

Uzeo sa premiumgaminga, dobio gumene medice :)) (i fiskalni racun)

Za sada sam izuzetno zadovoljan. U kutiji dva resivera (usb a, usb c), dva adaptera (zenski usb c na muski i zenski usb a) i fantastican silikonski upleteni kabl.
Radi na 2.4 ghz i bluetooth, veza sa do tri uredjaja preko BT, sekundarni horizontalni skrol, metalni zamajac skrol a la logitech (sa sve tiltom).
Kompletno servisabilan, lako se otvara (Keychron ima na sajtu detaljno uputstvo sa slikama kako se otvara mis!), ploca pregledna, komponente standardne, huano providno plavi/pink mikroprekidaci, standardna izmenjiva baterija sa punjenjem na usb c.
1000 hz polling (koji iskreno prvi put vidim, i dalje mi zanimljivo da gledam kako se glatko krece kursor), dobar softver za detaljno remapiranje i podesavanje svega, ukljucujuci stvari kao lift off distanca i stvari koje ne znam sta su tipa Ripple sensor, Motion Sync? :D
E da, i kompletno je plastican, nista nije gumirano, tako da nema sta da mu se raspadne i izgleda odvratno kao na svim logitech misevima koje sam do sada imao :D

Back
Top Bottom