Koji je ovo uredjaj? Trazim vec duze vreme neki lako prenosivi uredjaj za Tetris i slicne igre dok se ceka bus/putuje busem. Mislio sam da uzmem nesto kao rg28xx(ili slican form factor), ali realno je ovo bolje za koriscenje sa jednom rukom.Carina me je odrala, ali kako je ovo kul stvarčica. Ala je sićušan!
View attachment 14283
View attachment 14288
View attachment 14289
Odakle nabavljujete konzole u ovakvom stanju? Definitivno bih i ja uzeo jedan mint PS2.
Nabavljate.Odakle nabavljujete konzole u ovakvom stanju?
Ovu konkretno sa KP. Iako deluje mint laser joj nije radio ali sam to sredio. Kutija je malo pocepana odozgo gde se otvara ali je sama konzola u lepom stanju.Odakle nabavljujete konzole u ovakvom stanju? Definitivno bih i ja uzeo jedan mint PS2.
Izgleda kao laser break iz Transformersa taj fazon na kutiji sa grafičkim
Testiram malo nove slušaliceView attachment 14491
Sto se tice namene, tačno ono što mi treba, pristojan zvuk koji mogu komotno da nisam po kući i priključim na brzaka gde mi treba, komp, tv, telefon, konzola.
Ono što mi se nimalo ne svidja je kombinacija malih jastučića i jake opruge, baš osetim nelagodan pritisak na uho. Da li je ovo stvar navike, i ako nije, jel može lako da se stavi veći krug koji potpuno poklopi uho bez dodira ?
Testiram malo nove slušaliceView attachment 14491
Sto se tice namene, tačno ono što mi treba, pristojan zvuk koji mogu komotno da nisam po kući i priključim na brzaka gde mi treba, komp, tv, telefon, konzola.
Ono što mi se nimalo ne svidja je kombinacija malih jastučića i jake opruge, baš osetim nelagodan pritisak na uho. Da li je ovo stvar navike, i ako nije, jel može lako da se stavi veći krug koji potpuno poklopi uho bez dodira ?
Ako se suviše opuste "on ear" slušalice krenu da se šetaju što ih čini neupotrebljivim.Zar ne mozete da razvucete slusalice? Nadjete neki pravougaonik koji je (primetno) siri od vase glave i drzite slusalice na njemu dok ih ne koristite. Vremenom bi pritisak trebalo da popusti.
Ja moje slusalice mogu ceo dan da nosim na glavi i da ih ne osetim.
Nekad i zaboravim da su mi na glavi, koliko su lagane i udobne.
Najudobnije slusalice koje sam ikad imao.
ne radi na mobilnom, napiši čoveku koje slušalice koristiš.