Kakva kolekcija “za posedovati” [emoji1] san 90-ih svakog decaka
Haha da, neki su plavi Verbatim, neki su crveni Smart Buy, a neki su no name bez ikakve oznake i jedva se razaznaje koja strana ide ka laseru.![]()
Mislim da ne, ali audiofili su specijalna vrsta. Dok dodju u godine da imaju pare, sluh im prirodno ode toliko da nikakva oprema ne moze to da nadoknadi.Skoro sam video neki audio PS1 po oglasima. Da li zapravo ima smisla kupovati neki takav zbog audio reprodukcije, u danasnje vreme?
Mislim da ne, ali audiofili su specijalna vrsta. Dok dodju u godine da imaju pare, sluh im prirodno ode toliko da nikakva oprema ne moze to da nadoknadi.
Naravno, postoje bolji ili gori audio uredjaji, ali cim se predje prag dobrog, ostatak su uglavnom vudu magije i tripovanje.
Sent from my Samsung Galaxy Z Flip 5 using Tapatalk
Upravo tako, tripovi i pokušavanje da se samom sebi opravda gomila keša potrošena na high-end Hi-Fi opremu. Kao fazon “imaju supersonični sluh, oni čuju ono što prosečan čovek ne čuje” i sl. proseravanje. Naravno da razlike u kvalitetu, “boji” i kojim već sve parametrima zvuka postoje između (pre)skupe audio opreme i one jeftinije, ali jesu li baš tolike da bi opravdale sulude razlike u ceni između njih, to je već na audiofilu da proceni.Mislim da ne, ali audiofili su specijalna vrsta. Dok dodju u godine da imaju pare, sluh im prirodno ode toliko da nikakva oprema ne moze to da nadoknadi.
Naravno, postoje bolji ili gori audio uredjaji, ali cim se predje prag dobrog, ostatak su uglavnom vudu magije i tripovanje.