• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Recent GET!

viber_image_2021-02-04_17-51-03.jpg

Najzad zamenio svoj vremešni Xiaomi Redmi 4X, na žalost Xiaomi nema ni jedan noviji kompatniji model tako da sam bio prinuđen da uzmem Galaxy A41 obzirom da je praktično najmanji noviji model koji sam našao (ne računam iPhone 12 Mini koji je oko 3x skuplji).

Mislio sam da je prečišćivač manji, ali bitno je da radi posao ovih dana kada ima velikih zagađenja..

rytnzap.jpg

Stigao mi danas bozicni Epic Swag :D koji je trebao biti ovde za bozic, ali zbog nase dobre carine stize malo kasnije :D Ima zanimljivih stvari, malo su se vise otvorili ovaj put pa su poslali i neke sluske, koje nisu bog zna sta, ali su free pa ono iskoristice se. Bedz, koja figurica, modovi za sluske, free apple kacket i majice, to je za denisa, ako bude hteo da strimuje.
I dobio sam neke random brojeve Marvel stripova, naslovne su sa likovima iz fortnite, ali koliko sam uspeo da vidim u pricama ih nema. Ako je neko zainteresovan od stripasa, da mu treba, mogu mu poslati, ostale stvari sam vec manje vise podelio, sem figurica, sa njima ne znam sta bi jos uvek, ako neko ima klince koji se mega loze, mogu poslati.

DSC_1142.JPG DSC_1146.JPGDSC_1144.JPGDSC_1143.JPG

DSC_1145.JPG

To te jebe samo, znas kad bi ti dao.....

Nikad!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Back
Top Bottom