• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Recent GET!

Ovo me interesuje, znaci nema vise onog popusta od 20% koji je bio prosle god na primjer? Posto vidim na sajtu da imaju popust od 10%.
Drugo pitanje, je li Everdrive GBA Mini u stvari zamjenio nekadasnju X5 verziju?

Nije valjana, sisa bateriju kao lud (max 2h igre dok ne iscrpi), ucitavanja znaju da potraju duze i najbitnije - lako corruptuje sejvove. To nisu izolovani incidenti, za ocekivati je. Mora se cekati po 5 sekundi nakon snimanja, a ni to nije garant. Zamisli igras neki JRPG 40 sati i sjebe ti sejv...
Igrao, sjeb'o, oko 27 sati izgubljeno, a svaki put cekam po pola minuta pre gasenja konzole kao idiot i opet se desi :/
Sad "ozbiljno" igram GBA igre samo na DSiXL, EZ Flash manje vise samo za zajebanciju.

@vetar Koliko te je izašao TV? Ja razmišljam o C1 modelu od 65", žena ne da da uzmemo manji od trenutnog (58"). :D C1 zbog niže cene, koja je ionako visoka, a opet je odličan.

@vetar Koliko te je izašao TV? Ja razmišljam o C1 modelu od 65", žena ne da da uzmemo manji od trenutnog (58"). :D C1 zbog niže cene, koja je ionako visoka, a opet je odličan.

1.110e me je izašao.
Da, super je i C1, vidim da je 65" C1 oko 1.400e na KP, a stvarno nema smisla uzimati manji nego što imaš trenutno. :D

Sad "ozbiljno" igram GBA igre samo na DSiXL, EZ Flash manje vise samo za zajebanciju.
Je li u toj varijanti idu preko emulatora, jer koliko znam DSiXL nema nativnu podrsku za GBA kao raniji DS modeli. Sta bude na drugom ekranu?

1.110e me je izašao.
Da, super je i C1, vidim da je 65" C1 oko 1.400e na KP, a stvarno nema smisla uzimati manji nego što imaš trenutno. :D
Hvala ti za info, to je dobra cena, s obzirom na model i cene kod nas.

Možeš li da mi pošalješ privatnom porukom link do prodavca kod kog si ti uzeo? Bookmarkovao sam jednog kod koga je 1400 EUR, ali lakše se odlučim ako imam preporuku.

View attachment 6808

morala je da padne još jedna nabavka jer ovi majmuni lokalni nemaju ništa od rezervnih delova...

Koliko vidim na tel fretovi su pre-cutted i pretpostavljam neki jumbo. Jesu li bas za LP ili su genericki (cudno mi zbog 24 komada)?

Hoces li sam mjenjati? Ja radio davno i odlucio nikad vise :D Doduse moj je bio nepripremljen kit pa sam se jebao sa alatom a i picajzla sam.

Odakle si narucio?

Back
Top Bottom