Dele ih bre i za dzabe , gledaj okolinu tvoju i probaj Facebook market . Prosle godine u Vrscu sam uzeo nekih 5-6 komada.Trazim i ja neki solidan crt za ps1 i xbox.
Bude ih po oglasima ali skuplji transport od TVa![]()
Dele ih bre i za dzabe , gledaj okolinu tvoju i probaj Facebook market . Prosle godine u Vrscu sam uzeo nekih 5-6 komada.Trazim i ja neki solidan crt za ps1 i xbox.
Bude ih po oglasima ali skuplji transport od TVa![]()
Uzeh i ja Eldena i jos par sitnica. Nasao Diablo 3 ROS Collectors u odlicnom stanju, sad jos naci vanilu, onaj beli mi je mnogo lepsi od ovog, ali ni ovaj nije losAko imate ili znate nekog da ima D3 collectors, javljajte.
View attachment 6876
View attachment 6877
@Zegota Ljubav za Tactics ogre, ja uzeo digital
Hollow knight izgleda sjajno, a sta je ovaj Belmont?
Brutalno izgleda BelmontBelmont je Castlevania Lords of Shadow 2 Dracula's Tomb Edition. Ponadao sam se da će mi dati i steelbook sa Tactics Ogre, ali ispalili. A RoS nikako da nađem za sebe. Svaki put zakasnim.
Elden je strategy guide kao. Ocekivao sam vise arta iskreno. Mozda ga bude u Vol 2.Daj mi Vagrant Story da predjem i objasnite mi kakva je ovo Elden knjiga, artbuk ili lore gas
Dosta toga me je sačekalo kada sam se vratio posle par meseci provedenih u tazbini. Namestilo se da su stigli neki matori priorderi, da sam dobio 2-3 ponude od poznanika, plus sam nešto i dovukao sa sobom. Ovo je sve što sam stigao da taknem, a ima još.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
To je od starog poznanika . Kada dođe u Srbiju da poseti svoje, javi mi se da ima nešto interesantno za mene, pa tako već godinamaBrate kojom magijom i odakle si dovukao Suikoden 1 i 2 originale?
To mi je ono sveti gral da nađem original, pogotovo dvojku.
Taj da, ako si voljan da ga se odreknes javi@jovcov
Mislis na ovo
View attachment 6878
Secam se maj 2012,ponocna prodaja u nekoj radnji na spensu,promoterke,maskirani fanovi,jurim posle 12 satne smene da se uhvatim collector's. Malo posle toga sam zavrsio u hitnoj pomoci zato sto sam samo igrao i isao na jebeni posao 2 nedelje bez prekida
Good old times![]()
Zato sad dolazi vreme za naplatu heheja u to vreme nisam imao ni za base verziju, a kamoli za collectors
Pa da, ostvarujemo decacke snove kao matorciZato sad dolazi vreme za naplatu hehe
Potpisujem xdPa da, ostvarujemo decacke snove kao matorci![]()
Na kraju je bilo "uzimam bilo koju", ali ova nije EK xDNisi valjda uzeo EK verziju? Sprdam se.