• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Recent GET!

Dosta toga me je sačekalo kada sam se vratio posle par meseci provedenih u tazbini. Namestilo se da su stigli neki matori priorderi, da sam dobio 2-3 ponude od poznanika, plus sam nešto i dovukao sa sobom. Ovo je sve što sam stigao da taknem, a ima još.

ey6DX1z.jpeg

TeYF10P.jpeg

5zdzFNp.jpeg

UlDFTxZ.jpeg

zAIWZdy.jpeg

Uzeh i ja Eldena i jos par sitnica. Nasao Diablo 3 ROS Collectors u odlicnom stanju, sad jos naci vanilu, onaj beli mi je mnogo lepsi od ovog, ali ni ovaj nije los :D Ako imate ili znate nekog da ima D3 collectors, javljajte.

dia .jpg

el.jpg

@Zegota Ljubav za Tactics ogre, ja uzeo digital :D
Hollow knight izgleda sjajno, a sta je ovaj Belmont?

Uzeh i ja Eldena i jos par sitnica. Nasao Diablo 3 ROS Collectors u odlicnom stanju, sad jos naci vanilu, onaj beli mi je mnogo lepsi od ovog, ali ni ovaj nije los :D Ako imate ili znate nekog da ima D3 collectors, javljajte.

View attachment 6876

View attachment 6877

@Zegota Ljubav za Tactics ogre, ja uzeo digital :D
Hollow knight izgleda sjajno, a sta je ovaj Belmont?

Belmont je Castlevania Lords of Shadow 2 Dracula's Tomb Edition. Ponadao sam se da će mi dati i steelbook sa Tactics Ogre, ali ispalili. A RoS nikako da nađem za sebe. Svaki put zakasnim.

Daj mi Vagrant Story da predjem i objasnite mi kakva je ovo Elden knjiga, artbuk ili lore gas

Belmont je Castlevania Lords of Shadow 2 Dracula's Tomb Edition. Ponadao sam se da će mi dati i steelbook sa Tactics Ogre, ali ispalili. A RoS nikako da nađem za sebe. Svaki put zakasnim.
Brutalno izgleda Belmont :D
Ja hteo da porucim Tactics collectors iz japana, onaj full, ali se rasprodao poprilicno brzo dok sam se organizovao oko sajta i slanja :/

Daj mi Vagrant Story da predjem i objasnite mi kakva je ovo Elden knjiga, artbuk ili lore gas
Elden je strategy guide kao. Ocekivao sam vise arta iskreno. Mozda ga bude u Vol 2.

@jovcov
Mislis na ovo :D
20221205_074702.jpg
Secam se maj 2012,ponocna prodaja u nekoj radnji na spensu,promoterke,maskirani fanovi,jurim posle 12 satne smene da se uhvatim collector's. Malo posle toga sam zavrsio u hitnoj pomoci zato sto sam samo igrao i isao na jebeni posao 2 nedelje bez prekida :D
Good old times:D

Dosta toga me je sačekalo kada sam se vratio posle par meseci provedenih u tazbini. Namestilo se da su stigli neki matori priorderi, da sam dobio 2-3 ponude od poznanika, plus sam nešto i dovukao sa sobom. Ovo je sve što sam stigao da taknem, a ima još.

ey6DX1z.jpeg

TeYF10P.jpeg

5zdzFNp.jpeg

UlDFTxZ.jpeg

zAIWZdy.jpeg

Brate kojom magijom i odakle si dovukao Suikoden 1 i 2 originale? :D
To mi je ono sveti gral da nađem original, pogotovo dvojku.

Pominjao sam već nije nemoguće da se nalaze PSX igre pa i bolji naslovi ali mora da se rešeta surovo kp i limundo plus da se prelazi preko milion ps3 i ps4 igara. Dok sam imao elana videh da može al smara me jako jer nema teorije da ih izdvojiš, neko napiše psx, neko playstation, neko plejstejšn....

Ako nisu super skupe uvek možeš na ebay da nadješ

EDIT : uh jesu bogami, dvojku zaboravi

Last edited:
Brate kojom magijom i odakle si dovukao Suikoden 1 i 2 originale? :D
To mi je ono sveti gral da nađem original, pogotovo dvojku.
To je od starog poznanika . Kada dođe u Srbiju da poseti svoje, javi mi se da ima nešto interesantno za mene, pa tako već godinama :). Uglavnom za cenu koju je on platio kada je davno nabavljao. Po aktuelnim nikada ove dve ne bih uzeo :D.

A kp sam batalio. Jedino ako dobijem dojavu, ili kad baš ne znam šta da vrtim na klonji.

@jovcov
Mislis na ovo :D
View attachment 6878
Secam se maj 2012,ponocna prodaja u nekoj radnji na spensu,promoterke,maskirani fanovi,jurim posle 12 satne smene da se uhvatim collector's. Malo posle toga sam zavrsio u hitnoj pomoci zato sto sam samo igrao i isao na jebeni posao 2 nedelje bez prekida :D
Good old times:D
Taj da, ako si voljan da ga se odreknes javi :D ja u to vreme nisam imao ni za base verziju, a kamoli za collectors :D znam samo jednog lika koji je kupio to odmah na početku :D
Ovaj sam uzeo od jednog momka iz Subotice koji skuplja figure i ta collectors izdanja. Prakticno je kao novo, samo nije u foliji :D

Back
Top Bottom