Corvus Corax
Hoarder predator
Šteta što je neoriginalna maska. Ne volim ih, brzo se pohabaju, tasteri ne reaguju kako treba, itd. :/
Da, kad koristiš telefon.Šteta što je neoriginalna maska. Ne volim ih, brzo se pohabaju, tasteri ne reaguju kako treba, itd. :/
Ова колекција ме је јако интересовала, марнух је напокон. Е сада само још конзолу да набавим...
View attachment 6791
https://novi.kupujemprodajem.com/konzole-i-igre/xbox/xbox-series-s-x-512g-1tb-ssd-novo-na-stanju/oglas/144292336?filterId=2014770018
RIPOd septembra počeh novi hobi - društvene igre.
Jaka AZUL energija!Od septembra počeh novi hobi - društvene igre. Do danas su stajale na podu, jer nisam bio u mogućnosti ni da ih slikam, a još manje uredim. Ova polica je privremeno rešenje, dok ne smislim nešto bolje.
Danas su stigle i neke prinove u kolekciji, povodom black friday akcija.
View attachment 6793
View attachment 6795
View attachment 6796
drustveneigre.rsGde ima black friday akcije za društvene igre?
Ovo me interesuje, znaci nema vise onog popusta od 20% koji je bio prosle god na primjer? Posto vidim na sajtu da imaju popust od 10%.Nema vise crnog petka za Everdrive. Rekao je to krikzz i pre ovog sranja u Ukrajini.
I ja sam tad uzimao.![]()
Nije valjana, sisa bateriju kao lud (max 2h igre dok ne iscrpi), ucitavanja znaju da potraju duze i najbitnije - lako corruptuje sejvove. To nisu izolovani incidenti, za ocekivati je. Mora se cekati po 5 sekundi nakon snimanja, a ni to nije garant. Zamisli igras neki JRPG 40 sati i sjebe ti sejv...Koja je onda valjana alternativa, EZF Omega DE?
Mislim da jeste, rebrandirali ga. Ja sam odustao od kupovine ove godine, dosta ulaganja u gba setup a velika je šansa da ga neću mnogo koristiti. EmuDeck će poslužiti.Drugo pitanje, je li Everdrive GBA Mini u stvari zamjenio nekadasnju X5 verziju?