• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Recent GET!

Šteta što je neoriginalna maska. Ne volim ih, brzo se pohabaju, tasteri ne reaguju kako treba, itd. :/

Bukvalno, ovo je ajd da ne kazem za ukras ali definitivno necu da ga koristim kao sto sam ga nekad koristio, tako da maska manje vise radi posao :D

Fiskars sklopivi skalpel je btw brutalno kvalitetan, velika preporuka ako moze negde da se nadje (obrnuo sam celu zemlju niko nema nista Fiskars vise, jedva nadjoh na ebay nekog ko je hteo da salje za Srbiju).

Sta ja znam, ja bih ga koristio kao sekundarni telefon tako da baterija >>> izgrebana maska

Kod ovog "Mađara" na KP nov XSS je 250€, a XSX 480€. To je najpovoljnije što sam našao, a da je novo. Preko njega sam krajem avgusta kupio PS5 (disc) za 610€, a sad je 680.

Code:
https://novi.kupujemprodajem.com/konzole-i-igre/xbox/xbox-series-s-x-512g-1tb-ssd-novo-na-stanju/oglas/144292336?filterId=2014770018

Nakon svake kupovine kažem "... i mislim da je to to."

A onda sutradan odem da pogledam šta ima na akciji. 🤣

Nema vise crnog petka za Everdrive. Rekao je to krikzz i pre ovog sranja u Ukrajini.
I ja sam tad uzimao. 😔
Ovo me interesuje, znaci nema vise onog popusta od 20% koji je bio prosle god na primjer? Posto vidim na sajtu da imaju popust od 10%.
Drugo pitanje, je li Everdrive GBA Mini u stvari zamjenio nekadasnju X5 verziju?
Koja je onda valjana alternativa, EZF Omega DE?
Nije valjana, sisa bateriju kao lud (max 2h igre dok ne iscrpi), ucitavanja znaju da potraju duze i najbitnije - lako corruptuje sejvove. To nisu izolovani incidenti, za ocekivati je. Mora se cekati po 5 sekundi nakon snimanja, a ni to nije garant. Zamisli igras neki JRPG 40 sati i sjebe ti sejv...

Drugo pitanje, je li Everdrive GBA Mini u stvari zamjenio nekadasnju X5 verziju?
Mislim da jeste, rebrandirali ga. Ja sam odustao od kupovine ove godine, dosta ulaganja u gba setup a velika je šansa da ga neću mnogo koristiti. EmuDeck će poslužiti.

Back
Top Bottom