• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Recent GET!

Originalni stoji u ps2 evo 15+ godina :D Secam se da sam ga platio neku suludu cifru tada. Javi kakvi su cajnezi, mogao bi biti i brzi od ata verzije.

Sent from my Mi 11i using Tapatalk
Nesto malo brze radi ali beznacajno mada je i hdd drugaciji u kineskom (inace imam 3 komada) jedan je original sa jednim lan ulazom za ata hdd diskove drugi takodje originalni ali ima dva lana ne znam u cemu je fora a treci je kina star sa sata ali bez mogucnosti lan konekcije...IMG_20221122_163424_571.jpg

Attachments

• IMG_20221122_163232_663.jpg
    IMG_20221122_163232_663.jpg
    172.5 KB · Views: 13
  • IMG_20221122_163254_371.jpg
    IMG_20221122_163254_371.jpg
    196.7 KB · Views: 13
Nesto malo brze radi ali beznacajno mada je i hdd drugaciji u kineskom (inace imam 3 komada) jedan je original sa jednim lan ulazom za ata hdd diskove drugi takodje originalni ali ima dva lana ne znam u cemu je fora a treci je kina star sa sata ali bez mogucnosti lan konekcije...View attachment 6757
Gde je slika Trampa?

Ja sam uspešno povezao kineski adapter, prezadovoljan sam kako radi. Plug and play iskustvo, za razliku od onog mx4sio adaptera, ima da ga prodam na kraju :D
Da li ste u toku, mogu li se terati ps1 igre sa hdda? Da znam da li da tražim tutorijale po internetima.
Ljubo, koliko te je isoptao miyo da stigne u Srbiju, sa carinama i poštarinama? Ne mogu ni pošteni procenu da nađem, gde god sam gledao on je rasprodat.

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

Ja sam uspešno povezao kineski adapter, prezadovoljan sam kako radi. Plug and play iskustvo, za razliku od onog mx4sio adaptera, ima da ga prodam na kraju :D
Da li ste u toku, mogu li se terati ps1 igre sa hdda? Da znam da li da tražim tutorijale po internetima.
Ljubo, koliko te je isoptao miyo da stigne u Srbiju, sa carinama i poštarinama? Ne mogu ni pošteni procenu da nađem, gde god sam gledao on je rasprodat.

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
Mislim da mogu, isti kao sto bi preko usb-a sa popstsrterom.

Sent from my Mi 11i using Tapatalk

Tek sam započeo (ulovio Wigletta i Lechonka :D), ali po svim komentarima koje sam vidio uglavnom ljudi kažu da su tehnikalije naravno katastrofa i dno-dna, sramota za tako veliku franšizu itd., ali da je inače sama igra jako zabavna.
Ako voliš Pokemone i imaš visok prag tolerancije na ružnu grafiku, loše performanse (al baš jako loše :D), glitcheve, bugove i sl., onda će ti vjerojatno biti OK. Ali da bih ovako bilo kome preporučio, iskreno i ne baš :D

Back
Top Bottom