• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Recent GET!

najvise me zanima je l' "udaraju" dobro ili su prilicno plitki

Sinotj sam 2-3 sata slushao muziku, najvishe Aphex Twin, Bad Religion, Captain Ahab, Capsule, DJ Sharpnel i acid tehnaju.
Nemam uopshte zamerki. Chuo sam neke stvari koje na zvuchnicima nisam. Iznenadilo me kako se tomovi lepo chuju, svaki zvuk je prepoznatljiv, mozhe da se razazna, pa chak i kada je u pitanju neshto blizu kakofonije :P. Visoki tonovi se odlichno chuju, a vala i niski. Mogu da razaznam kickove sa razlichitim decay i attack, jasno prepoznam neke poznate ritam mashine, synth kickove...

Ono, ne znam stvarno shta vishe da kazhem osim da se meni dopada kako zvuchi muzika koju slusham. Plus je app veoma dobar pa se mozhesh igrati sa equalizerom.

Kupio u gamesu novu
3200din
Ne znam dal je ok cena ali pošto sam obožavaoc mafie nije da me je i nešto posebno interesobalo, mislim da je oko 4000 ili 4500 din
Sada je na akciji
82e2ba6a1758a0f1c99cdf41baa58fdf.jpg

Послато са WP5 Pro помоћу Тапатока

Ako ces raditi ips mod nisi trebao narucivati shell. Trebace ti novi ako budes ugradjivao laminirani ips ekran.
Tehnički ovo sam uzeo zbog originalnog ekrana, pravim neki shader koji imitira neosvetljeni kolor LCD ekran pa mi treba kao referenca :)
Kad IPS bude dosao na red videcu šta ću sa shellom. Za sada kombo ekran+shell što sam nalazio sve prelazi 50e a ne plaća mi se carina :p

Edifier NeoBuds Pro

YEX08xJ.jpg

Na prvo slušanje sam zadovoljan, pogotovo za mjetal, jedino što bas po defaultu ubija pa sam morao malo da čačkam equalizer. I sviđa mi se dizajn 😄
Smaram na PM za dodatne utiske, baš mi treba nešto verifikovano za mjetal.

Back
Top Bottom