• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Recent GET!

5500, zanimljivo, ne znam ni da li sam cuo za njega :) Ako nekog zanima mpk (oem bulk) 5600 mislim da je na kimtec dilerskom portalu 22k, mozda i manje.

Sent from my Mi 11i using Tapatalk

Iskreno nisam ni ja, prilično je bio nezapažen pošto je koštao $160 a imao je 16MB LR3 cash memorije u odnosu na 32MB koji imaju 3600 i 5600,
uprkos tome generalno daje čak i nešto bolje rezultate u odnosu na 3600 dok ni 5600 ne pravi neku osetnu razliku.
Uzeo sam ga za 120e preko "Mađara" sa KP-a, mislim da nije loš upgrade (dobijam 2 dodatna jezgra, 4 threda i jači klok) i ne velika doplata u odnosu na Ryzen 3 3100 koji sam imao.

Kupio preko steam-a:

Blacksad načuo sam da je igra problematična zbog mnoštva bagova, ali rekoh point and click, taman da se mozak odmori.
Remember Me nikada ga nisam igrao, a čini mi se da je Bojan hvalio igru.
Binary Domain kada nisam mogao da je nađem na originalu nazad u danu za PS3, rekoh što da je ne probam za PC.

Kupio preko steam-a:

Blacksad načuo sam da je igra problematična zbog mnoštva bagova, ali rekoh point and click, taman da se mozak odmori.
Remember Me nikada ga nisam igrao, a čini mi se da je Bojan hvalio igru.
Binary Domain kada nisam mogao da je nađem na originalu nazad u danu za PS3, rekoh što da je ne probam za PC.
Pics or it didn't happen

Nisam ga još igrao, imam ga tu kada baš zagusti ili sve ostalo umori. Ne volim QTE, i mislim da su jeftin način da ih iskoristiš u bilo kojoj igri, ali ne oduzimaju previše ili da odvlače pažnju.

Back
Top Bottom