• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Recent GET!

YV1Ip8i.jpg

nemo' sad da me plašiš, ali možda je bila kopija.
Nah, sve legit, i dalje ga povremeno koristim jer se urazumi na kratko vreme, ali brzo se seti i krene da radi dupli levi klik.
Kapiram da morash biti nezhan s njim. Plus imaj na umu da ja kliktjem kao sivonja.

Mozda ti je i dalje ispravan mis, dupli klik se desava i kad prljavstina udje u njega, jel si ga otvarao i pokusao da ga ocistis unutra detaljno?
i ja imam Logitech misa i kad god se desi dupli klik, otvorim ga i ocistim i onda radi bez problema.

Mozda ti je i dalje ispravan mis, dupli klik se desava i kad prljavstina udje u njega, jel si ga otvarao i pokusao da ga ocistis unutra detaljno?
i ja imam Logitech misa i kad god se desi dupli klik, otvorim ga i ocistim i onda radi bez problema.
Nisam otvarao i chistio, mogao bih probati kada dodjem kutji.
Najvishe me iritira shto moram skidati mouse skates kada odshrafljujem misheve. Ko god da je to smislio je losh chovek.

Lepo pakovanje [emoji106]
Kul je ta zelena boja :D
Slushao sam neki psytrance malo, Aphex Twin flacove i deluje mi fino zvuk. Nemam s chime da uporedim, jer ranije sam imao neke jeftine bubice. Sutra tju dodatno testirati kada odem u shetnju, a danas tju da vidim kako radi uz YouTube.

Back
Top Bottom